Ultima oră
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti
Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan
Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League

LIVE VIDEO ǀ Liverpool - Manchester United, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 18:30. ”Diavolii roşii” vor să spele ruşinea din UCL în faţa marilor rivali

Premier League Publicat pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21422282/1/profimedia-0639597294.jpg

Liverpool – Manchester United, derby-ul Angliei, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 18:30, şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea meciurilor din Premier League şi din restul campionatelor de top ale Europei (La Liga, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1).

Totodată, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările sau paradele spectaculoase.

Liverpool - Manchester United, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 18:30

După 16 etape parcurse, Liverpool este lidera din Premier League. ”Cormoranii” au acumulat 37 de puncte şi se află într-o formă foarte bună, cu 4 victorii şi un singur egal în ultimele 5 partide disputate, dintre care precedentele 3 au fost succese consecutive.

Mari rivali ai lor, ”diavolii roşii” au un nou sezon în care nu reuşesc să convingă, raportat la istoria echipei. Manchester United se clasează abia pe locul 6, cu 27 de puncte acumulate, şi o formă oscilantă: trei victorii şi două eşecuri în ultimele 5 confruntări din Premier League.

United va înfrunta Liverpool cu un moral scăzut, după o eliminare ruşinoasă din grupele Champions League în urma înfrângerii suferite pe teren propriu, scor 0-1, în faţa lui Bayern Munchen. Aflată în grupele Europa League, Liverpool s-a calificat deja în optimile competiţiei după doar 5 etape parcurse, aşa cum era de aşteptat, de altfel.  

Liverpool şi Manchester United sunt cele mai titrate echipe din istoria Angliei. ”Cormoranii” au câştigat Premier League de 19 de ori, în timp ce ”diavolii roşii” au în palmares prima ligă engleză de 20 de ori.

În istoria confruntărilor directe, gruparea de pe Old Trafford s-a impus de 82 de ori, în timp ce formaţia de pe Anfiled şi-a adjudecat succesul de 71 de ori. Alte 58 de partide s-au terminat la egalitate.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele