Ultima oră
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma

VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor

Superliga Publicat pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21323718/9/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023-1.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Hermannstadt, în etapa a zecea a Superligii. Ploieştenii au jucat în zece din minutul 7, după eliminarea lui Ţicu pentru un fault dur la Dragoş Iancu.

Partida de la Ploieşti a început cu o accidentare horror suferită de mijlocaşul sibian Dragoş Iancu. În minutul 6, mijlocaşul oaspeţilor, aflat în plin fuleu, a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital, unde urmează să fie operat.

Hermannstadt a dominat restul reprizei, dar nu a reuşit să marcheze. A făcut-o în minutul 47, când a înscris Baba Alhassan, dar golul a fost anulat pentru un henţ la Daniel Paraschiv. Chiar dacă Petrolul s-a retras şi s-a baricadat, sibienii nu au reuşit să înscrie golul victoriei şi partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În clasament, Hermannstadt este pe locul 5, cu 14 puncte, iar Petrolul se află pe 6, tot cu 14 puncte.

Petrolul – Hermannstadt 0-0

Echipele de start: 

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Ţicu - Musi, M. Roman II, Grozav,
  • Rezerve: Eşanu, Dumitriu, Pedro, Garutti, Diomande, Jefferson, Rădulescu, Mitrov, I. Răducan
  •  
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, I. Stoica, Etienne - Murgia, Sota, D. Iancu - Neguţ, Paraschiv, Balaure
  • Rezerve: Muţiu, Bejan, Alhassan, Biceanu, Oroian, Băbuţ, Jipa, Fonseca, G. Iancu

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 46: Gol anulat pentru Hermannstadt! Alhassan reuşise să înscrie, dar centralul le-a anulat reuşita sibienilor după ce a fost chemat la monitorul VAR.

Min. 46: A început a doua parte! 

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 45+5: Petrolul, foarte aproape de deschiderea scorului! Roman II a primit într-o poziţie perfectă, dar a trimis mult peste.

Min. 45+3: Şansă mare pentru ploieşteni! Musi a primt în partea stângă, iar şutul său la colţul scurt a fost respins de Căbuz în corner.

Min. 40: Ocazie mare pentru Petrolul! Musi putea să dea lovitura pe contraatac, dar nu a reuşit să cadreze mingea pe poartă.

Min. 33: O nouă şansă pentru Hermannstadt! Neguţ a primit într-o poziţie bună, dar şutul său a trecut pe lângă poartă.

Min. 31: Ocazie pentru sibieni! Butean şutează pe poartă dintr-o lovitură liberă de la distanţă, dar şutul său este trimis în corener de Zima.

Min. 6: Accidentare oribilă la Hermannstadt! Ţicu intră tare la Dragoş Iancu, iar acesta se accidentează grav în urma atacului întârziat al apărătorului ploieştenilor. Ţicu a văzut cartonaşul roşu, iar Iancu a părăsit terenul pe targă.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Etapa trecută Petrolul Ploieşti a pierdut pe terenul fostei campioane a României, CFR Cluj, cu scorul de 1-0 într-un meci în care ”lupii galbeni” i-au reclamat lui Istvan Kovacs pe bună dreptate neacordarea a două lovituri de pedeapsă.

De cealaltă parte, Hermannstadt a disputat pe teren propriu joi, restanţa din etapa a 5-a contra liderei FCSB, terminată la egalitate (2-2). Sibienii puteau să producă surpriza după desfăşurarea jocului şi să obţină toate cele 3 puncte, în special în urma eliminării lui Dawa din minutul 60. 

Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori şi au înregistrat următoarele rezultate: Hermannstadt - Petrolul 2-1 (turul sezonului regular), Petrolul - Hermannstadt 2-0 (returul sezonului regular) şi  Petrolul - Hermannstadt 0-1 (play-out). 

Situaţia celor două echipe în clasament: 

  • Petrolul: locul 6, 9 meciuri, 3 victorii, 4 egaluri, 3 înfrângeri, 14-13 golaveraj, 13 puncte;
  • Hermannstadt: locul 5, 9 meciuri, 3 victorii, 4 egaluri, 3 înfrângeri, 15-12 golaveraj, 13 puncte.

Echipele probabile:

  • Petrolul (4-4-2): Zima - Doua, Meijers, Papp, Ţicu - Musi, Hanca, Seto, Grozav - Z. Petrovic, Jair
  • Rezerve: Eşanu, Jefferson, M. Roman II, Pedro, Garutti, G. Rădulescu, Dumitriu, Diomande, Mitrov, Al. Constantinescu
  • Absent: Huja (accidentat)
  • Antrenor: Florin Pîrvu
  •  
  • Hermannstadt (4-3-3): Căbuz - Medina, Găman, I. Stoica, Butean - Baba Alhassan, Mino Sota, D. Iancu - Balaure, Paraschiv, Neguţ
  • Rezerve: Uţiu, Antoche, P. Petrescu, G. Iancu, Murgia, Bucuroiu, Biceanu, A. Oroian, Ruben Fonseca
  • Absent: Ad. Petre (accidentat)
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele