Ultima oră
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”

VIDEO | Poli Iaşi - Hermanstadt 1-3. Meci spectaculos în Copou! Au fost mai multe controverse

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21261916/1/fc-universitatea-cluj-fc-hermanstadt-superliga-superbet-08-10-2022.jpg

Hermannstadt a învins în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a doua din Superligă

La Iaşi, gazdele au avut o bară în minutul 10, prin Alin Roman, dar cei care au deschis scorul au fost sibienii. Neguţ a profitat de o gafă a unui ieşean, a făcut o cursă până în careu, unde i-a pasat lui Silviu Balaure şi acesta a înscris. Gazdele au mai avut o ocazie, prin Andrei Gheorghiţă, în minutul 25, şi la pauză a fost 1-0 în favoarea sibienilor.

În minutul 57 Silviu Balaure a primit o pasă în careu de la Dragoş Iancu, a pătruns şi a marcat pentru 2-0. Ieşenii au replicat prin Jatoba, care a primit de la Luis Phelipe şi a înscris, reducând din diferenţă. Gazdele au rămas însă în zece din minutul 81, după eliminarea lui Robert Ion – intrare tare la Mino Sota. Mino Sota a trimis în bară în minutul 85, anunţând parcă golul lui Gabriel Iancu – reuşită superbă, cu călcâiul, care a stabilit scorul final, 3-1 pentru sibieni, într-un meci a cărei repriză secundă a fost prelungită cu numai puţin de 13 minute.

VIDEO | Poli Iaşi - Hermanstadt 1-3 (Jatoba 73 / Balaure 11, 59, Iancu 87), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Ailenei - Kouadio, Ilie, Katanec, Şerban - Roman, Vaşvari, Itu - Jatoba, Harrison, Gheorghiţă
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Găman, Stoica, Opruţ - Mino, Alhassan - Balaure, Neguţ, D. Iancu - Paraschiv

Minutul 90+13: Fluier final! Hermannstadt se impune cu 3-1.

Minutul 87: GOL Hermannstadt! Gabi Iancu înscrie elegat cu călcâiul, reuşita este validată după intervenţia VAR, pentru un posibil fault în atac.

Minutul 81: Robert Ion comite o imprudenţă şi vede cartonaşul roşu.

Minutul 73: GOL Poli Iaşi! Luis Felipe trece elegant de Sota Mino şi scoate la Jatoba, care îndeplineşte o formalitate din 5 metri.

Minutul 68: Luis Felipe este aproape de gol, dar şutul său spre vinclu nu prinde cadrul porţii.

Minutul 59: GOL Hermannstadt! Balaure înscrie cu un şut din interiorul careului. Cei de la Iaşi acuză lipsă de sportivitate, deoarece mingea nu a fost dată afară, deşi Ilie se afla întins pe jos, la mijlocul terenului, într-un moment când faza nu era periculoasă.

Minutul 45+3: Pauză! Hermannstadt conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Sota Mino scoate la Alhassan, care îl păcăleşte pe Ilie, după ce preia elegant, însă execuţia sa nu prinde cadrul porţii.

Minutul 11: GOL Hermannstadt! Balaure deschide scorul cu latul, după o pătrundere excelentă a lui Neguţ.

Minutul 9: Şansă mare pentru Poli Iaşi. Roman trage în bară cu un şut în forţă de la 15 metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Ambele echipe au început stângul Superliga. Sibienii au fost învinşi de Farul Constanţa la limită în prima etapă, scor 0-1. 

În tabăra opusă, Poli Iaşi, condusă de Leo Grozavu, a pierdut cu CFR, scor 0-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele