Ultima oră
Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate” Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate”
Nu e Nicolae Dică! Surpriza pregătită la FC Argeş Nu e Nicolae Dică! Surpriza pregătită la FC Argeş
E gata, Dani Coman semnează! E gata, Dani Coman semnează!
NEWS ALERT | Şoc în liga secundă! Antrenorul unei echipe de tradiţie, OUT NEWS ALERT | Şoc în liga secundă! Antrenorul unei echipe de tradiţie, OUT
Flacăra olimpică ajunge la Festivalul de Film de la Cannes Flacăra olimpică ajunge la Festivalul de Film de la Cannes
La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern

VIDEO | Rapid - Poli Iaşi 3-2, spectacol cu 5 goluri în ”Giuleşti! Elevii lui Bergodi au luat cele trei puncte după un meci greu

Superliga Publicat pe 6 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21334564/2/rapid-bucuresti-politehnica-iasi-superliga-superbet-6-10-2023.jpg

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

Echipa ieşeană a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat de Sergiu Buş, în minutul 6. Rapid a reacţionat admirabil şi, după un minut, Alexandru Ioniţă a avut un gol anulat pentru ofsaid. Acelaşi Ioniţă a trimis în bară, în minutul 18, iar gazdele au egalat în minutul 20 prin Petrila. În minutul 22 Alexandru Ioniţă a înscris pentru 2-1. Poli Iaşi a egalat în minutul 40, prin lovitura de cap a lui Marchioni. Rapidul a primit un penalti în minutul 45+3, după faultul lui Bordeianu la Petrila, însă portarul ieşenilor, Ailenei, a apărat şutul lui Albion Rrahmani.

Rapidul a trecut din nou în avantaj în minutul 60, după golul lui Alexandru Ioniţă, care a reuşit astfel „dubla”. Rapid s-a impus într-un meci frumos, scor 3-2, şi este pe locul 3, cu 22 de puncte, în timp ce Poli Iaşi are 11 puncte şi e pe locul 12.

Rapid - Poli Iaşi 3-2 (Petrila C. 20', Ioniţă II 22', 60' / Buş S. 6', Marchioni J. 40')

Echipele de start: 

  • Rapid: Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Oaidă, Albu, Ioniţă - Funsho, Rrahmani, Petrila
  • Rezerve: Drăghia, Bădescu, Onea, El Sawy, Kait, Pănoiu, Cîrjan, Papeau, Soni
  •  
  • Poli Iaşi: Ailenei - Jatoba, Fl. Ilie, Samayoa, Ispas - Bordeianu, Marchioni - A. Gheorghiţă, Al. Roman, Luis Phelipe - Buş
  • Rezerve: Jankov, Belu-Iordache, Stefanovici, R. Ion, Vojtus, M. Dumitru, Katanec, Tincu, Harrison

Min. 90+7: Final de meci! 

Min. 90+1: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi! Vojtus a lovit mingea cu capul din câţiva metri, dar Moldovan îi refuză golul cu o paradă excelentă.

Min. 79: Ocazie pentru Poli Iaşi! Sergiu Buş a trimis peste poartă dintr-o poziţie bună.

Min. 60: GOOOL marcat de Rapid! Petrila l-a servit pe Ioniţă, iar decarul ”alb-vişiniilor” a înscris cu un şut în forţă şi şi-a adus echipa în avantaj.

Min. 55: Ocazie mare pentru Rapid! Rrahmani a primit o pasă excelentă, dar finalizarea kosovarului a lăsta de dorit.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 40+6: Final de primă repriză! 

Min. 40+4: Penalty ratat de giuleşteni! Petrila a fost faultat în careu de Bordeianu şi centralul a arătat lovitură de la 11 metri. Rrahmani a bătut slab şi scorul a rămas 2-2.

Min. 40: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Un nou corner, o nouă reşită a ieşenilor, semnată de Marchioni după parada lui Moldovan. 

Min. 22: GOOOL marcat de Rapid! Rrahmani a depăşit blocul defensiv al lui Poli Iaşi şi i-a pasat lui Ioniţă, care a finalizat perfect.

Min. 20: GOOOL marcat de Rapid! Oaidă l-a găsit pe Petrila în partea stângă, iar tânărul jucător a făcut o fază superbă şi a finalizat cu un şut la colţul lung.

Min. 19: Bară Rapid! Ioniţă a fost găsit în careu, iar decarul a trimis mingea în bara laterală dintr-o poziţie complicată.

Min. 12: Bară Poli Iaşi! Gheorghiţă s-a distrat cu defensiva giuleştenilor, dar Moldovan are o paradă senzaţională la şutul jucătorului ieşean. 

Min. 7: GOL anulat Rapidului! Albu i-a recentrat lui Ioniţă, iar jucătorul a introdus balonul în poartă. Tuşierul a ridicat fanionul, iar arbitrii din camera VAR au aprobat decizia. 

Min. 6: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Ieşenii au deschis scorul în primele minute, în urma unei faze fixe la care Buş a punctat.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Acesta este primul meci dintre cele două echipe, în Superligă, după 9 ani. Ultima dată, moldovenii s-au impus cu 1-0 în Giuleşti.

Rapid arată din ce în ce mai bine şi se află pe locul al patrulea înaintea disputei de astăzi, cu 19 puncte în 11 partide.

Poli Iaşi a acumuluat 11 puncte în primele 10 etape şi se află pe locul 12. Interesant este că nouă din cele 11 puncte au fost obţinute în deplasare. Doar Universitatea Cluj şi FCSB au mai multe puncte câştigate, departe de casă, în actualul sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele