Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1 VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani

VIDEO | Sepsi - FCU Craiova 1-0. Rondon aduce victoria în minutul 89 al unui meci marcat de două eliminări

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21259918/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-u-craiova-superliga-superbet-16-03-2023.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în primul meci din etapa a doua a Superligii. Doi jucători au fost eliminaţi, câte unul de la fiecare echipă.

La meciul de la Sf. Gheorghe prima repriză s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat, dar cu un jucător eliminat. Este vorba de Mascarenhas (FCU Craiova), care a primit cartonaş roşu direct după un fault foarte dur la Jonathan Rodriguez. Intervenţia lui Mascarenhas l-a trimis pe Rodriguez direct la spital, cu ambulanţa, nu însă înainte ca încercările medicilor de a-l urca pe fotbalist în ambulanţă cu ajutorul tărgii să stârnească rumoare în tribună, din cauza unei probleme tehnice: picioarele tărgi refuzând să se rabateze.

Sepsi a avut şi ea un jucător eliminat, pe Cosmin Matei, în minutul 74, după un fault dur la Paramatti. Gazdele au deschis scorul în minutul 89, din colaborarea a doi jucători intraţi în repriza secundă. Aganovic a pasat şi Rondon a marcat cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 1-0 pentru Sepsi, care trece pe primul loc în clasament, cu 4 puncte.

VIDEO | Sepsi - FCU Craiova 1-0 (Rondon 89), în direct, pe Prima Sport 2 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly – Dumitrescu, Bălaşa, Ciobotariu, Oteliţă – Păun, Matei, Rodriguez – Ştefănescu, Damaşcan, Safranko
  • FCU Craiova: Popa – Compagnucci, Paramatti, Henriques, Mascarenhas – Albu, Achim, Baeten, Bauza, van Durmen – Chiţu

Minutul 90+7: Fluier final! Sepsi se impune cu 1-0.

Minutul 89: GOL Sepsi! Aganovic bate foarte bine un corner, iar veteranul Rondon deschide scorul!

Minutul 75: Sepsi are şi ea om eliminat. Cosmin Matei îl faultează dur pe Paramatti şi pleacă mai repede la vestiare.

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+1: Mascarenhas vede direct cartonaşul roşu, după o intrare foarte dură la Rodriguez, care este scos de pe teren cu ambulanţa.

Minutul 28: Matei reia puţin peste poartă cu capul, din centrarea lui Safranko.

Minutul 1: Şansă mare în startul partidei! Ştefănescu bate o lovitură liberă din lateral, Popa nu iese pe minge, iar Păun reia cu capul puţin pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Sepsi a început sezonul cu un egal, după ce a remizat cu Rapid scor 0-0. Chiar dacă Bergodi nu mai este în Covasna, echipa a arătat un joc solid.

În tabăra opusă, FC U Craiova a început cu un eşec apăsător, scor 1-3, cu FCSB. Totuşi, la echipă s-au produs schimbări rapid. 

Adrian Mititelu l-a numit antrenor principal pe Nicolae Dică. Fostul tehncian de la FCSB şi-a propus să termine în clasament în primele 6. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele