Ultima oră
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

LIVE VIDEO | Sepsi - UTA Arad 1-0. Bălaşa marchează în minutul 90+3 şi îi urcă pe covăsneni pe primul loc în play-out

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20676160/1/a2.jpg


Sepsi Sfântu-Gheorghe a învins la ultima fază pe UTA Arad, scor 1-0, graţie unui gol semnat de Mihai Bălaşa, în minutul 90+3. Confruntarea s-a putut vedea în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. În urma acestui rezultat, trupa lui Cristiano Bergodi urcă pe primul loc în play-out.
 
Covăsnenii au dominat mare partide din meci, dar s-au lipit de gol când nu mai sperau. Ionuţ Badea are motive serioase de îngrijorare, defensiva a fost depăşită de multe ori şi doar norocul a făcut ca diferenţa de scor să nu fie mai mare. De asemenea, nici compartimentul ofensiv nu a livrat prea mult lucruri notabile în acest meci.
 
Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Sepsi – 33 de puncte, 2. Rapid – 32, 3. FC Botoşani – 32, 4. UTA Arad – 26, 5. FC ”U” Craiova 1948 – 25, 6. CS Mioveni - 25, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

Sepsi - UTA 1-0 (Bălaşa 90+3), live pe Look Sport şi PrimaPlay.ro

  • SEPSI: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Dumitrescu - Gonzales, Păun, Ştefănescu - Ashkovski, Tudorie, Bărbuţ
  • REZERVE: Gedo - Tincu, Ispas, Vaşvari, I. Fulop, Fofana, Golofca, I. Dragomir, Damaşcan
  •  
  • UTA ARAD: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Medimorec, Shliakov - Vorobjovas, Batha, Ubbink - Cardoso (Dangubic 35), Miculescu, Otele
  • REZERVE: Balauru - Pătlăgică, Dima, Hrezdac, Baravykas, Mercioiu, Laukzemis, Fl. Matei

Minutul 90+3: GOL Sepsi! Bălaşa îşi ia revanşa şi aduce cele trei puncte la ultima fază! El catapultează mingea în poarta lui Iacob, la capătul unei faze în care din nou defensiva arădenilor a fost depăşită.

Minutul 82: Din nou Bălaşa se remarcă. Fundaşul covăsnenilor se descotoroseşte de marcajul advers la un corner, însă trimite cu latul piciorului stâng în peluză.

Minutul 61: O nouă şansă mare ratată de Sepsi! La o lovitură de colţ bătută din partea dreaptă, Bălaşa se ridică elegant şi trimite cu capul. Balonul îl lasă fără replică pe portarul Iacob, dar Otele este providenţial şi respinge de pe linia porţii.

Minutul 56: După o lovitură liberă, Bălaşa se desprinde fără probleme de lângă Medimorec şi trimite cu capul din 5 metri pe lângă poartă.

Minutul 52: Păun profită de faptul că nu este întâmpinat de vreun adversar şi trimite cu exteriorul din afara careului. Portarul Iacob are o intervenţie spectaculoasă şi respinge în corner.

Minutul 45: Miculescu şutează cu latul, dar Niczuly respinge în corner.

Minutul 40: A DOUA BARĂ A GAZDELOR! Tot Ştefănescu bate bine o lovitură liberă, Tudorie apare perfect între fundaşii centrali adverşi, reia cu capul, Iacob rămâne fără reacţie, dar mingea loveşte transversala.
 

Minutul 39: BARĂ SEPSI! Ştefănescu e lăsat nepermis de liber la marginea careului de 16 metri, şutează cu stângul, dar are ghinion şi loveşte doar stâlpul din stânga lui Niczuly.



Minutul 37: Mitrea intră în careu, forţează un fault, dar Horaţiu Feşnic nu se lasă impresionat şi îi face semn să se ridice.

Minutul 35: Badea îl schimbă pe Cardoso cu Dangubic.

Minutul 26: Şiliakov trage de la distanţă, mingea e deviată şi reţinută apoi de Niczuly.

Minutul 19: Mitrea apre bine pe colţul lung la un corner, reia cu capul, dar Otele respinge din preajma liniei porţii. Apoi gazdele pun presiune, dar Vukcevic înlătură pericolul în cele din urmă.

Minutul 17: Ashkovski scapă singur cu portarul, dar finalizează slab. Tuşierul arată ofsaid, dar Horaţiu Feşnic întoarce decizia.



Minutul 11: Mare ocazie a gazdelor. O greşeală pe construcţia lui Sepsi îl lasă pe Cardoso singur cu Niczuly, dar atacantul finalizează dezamăgitor.



15:00: Start joc în Covasna!

Neînvinsă în play-out, adunând zece puncte în primele patru etape, echipa lui Cristiano Bergodi are cel mai bun atac (zece goluri marcate) şi cea mai bună apărare (un gol primit, la egalitate cu Rapidul) şi e considerată una dintre favoritele la obţinerea unuia dintre cele două locuri care duc la barajul european. Sepsi are 30 de puncte, Rapid şi FC Botoşani au câte 32, iar o victorie i-ar duce pe covăsneni şi mai aproape de obiectiv.
 
De cealaltă parte, UTA Arad trăiete din ce în ce mai periculos, înfrângerea în faţa Rapidului, 0-2 pe teren propriu, aruncând echipa lui Ionuţ Badea în complicata luptă pentru evitarea locului de baraj. Cum CS Mioveni şi FC U Craiova au 25 de puncte, iar Chindia a strâns 22, UTA e nevoită să plece cu punct sau puncte din Covasna pentru a se depărta decisiv de emoţii şi a încerca să facă pasul spre primele două locuri.
 
În sezonul regular, Sepsi - UTA s-a terminat 0-0, iar Bătrâna Doamnă a câştigat returul de la Arad, scor 1-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele