Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit când va mai merge la stadion. "Fac şi propagandă" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dezvăluit când va mai merge la stadion. "Fac şi propagandă" | VIDEO EXCLUSIV
Dan Şucu mai are de învăţat până să ajungă ca Gigi Becali: „Poate să cheltuie 25-30 de milioane până să înveţe” | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu mai are de învăţat până să ajungă ca Gigi Becali: „Poate să cheltuie 25-30 de milioane până să înveţe” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV
Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV
„Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV „Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | U. Craiova - Sepsi 2-1! Oltenii lui Reghecampf îi administrează prima înfrângere formaţiei din Sfântu Gheorghe

Superliga Publicat pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21314420/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-28-05-2023.jpg

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a noua din SuperLigă. Sepsi a suferit prima înfrângere din acest campionat. Duelul s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Gazdele au deschis scorul încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă.

Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, prin golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko. În repriza secundă oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj.

U. Craiova s-a impus cu 2-1, i-a administrat prima înfrângere din campionat lui Sepsi şi a ajuns pe locul al doilea în SuperLigă, cu 17 puncte. Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte.

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 90), Screciu, Badelj, Bancu - Al. Creţu (A. Ivan 63), Mateiu – Danciu (Sala 90), Houri (Kurtic 63), Al. Mitriţă – J. Markovic (Raul Silva 61). ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf
  • SEPSI: Niczuly - Oteliţă, M. Bălaşa (Kecskes 46), Ninaj, D. Ciobotariu (I. Gheorghe 70) – J. Rodriguez (C. Matei 61), N. Păun (Debeljuh 70) – Aganovic (R. Varga 61), Alimi, M. Ştefănescu – Safranko. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

U. Craiova – Sepsi 2-1 (Markovic 1, Houri 28 / Ştefănescu 42)

Echipele de start:

  • U. Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu - Al. Creţu, Mateiu - Danciu, Houri, Mitriţă - Markovic
    Rezerve: D. Lazar - Raul da Silva, Căpăţînă, Sala, Kurtic, Işfan, A. Ivan, Roguljic, Koljic
    Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • Sepsi: Niczuly - Oteliţă, Bălaşa, Ninaj, D. Ciobotariu - Rodriguez, N. Păun - Aganovic, Alimi, M. Ştefănescu - Safranko
    Rezerve: D. Moldovan - Oroian, Kecskes, Fl. Ştefan, C. Matei, I. Gheorghe, V. Damaşcan, R. Varga, Debeljuh
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90+8: Final de meci! U Craiova se impune cu 2-1! 

Min. 87: Sepsi marchează în urma unei lovituri libere, cu capul, dar se ridică fanionul, offside la Ninaj! Emoţii pentru U. Craiova în finalul de meci. 

Min. 81: De câteva minute, Sepsi începe să aibă consistenţă în jumătatea adversă şi vine cu centrări din benzi. Însă, baloanele trimise către oamenii din careu nu sunt exacte şi gazdele scapă cu bine.

Min. 73: Ce şanse pentru U. Craiova! Ivan dă bine cu capul la o lovitură de colţ executată de Mitriţă, din stânga, dar Niczuly scoate. Apoi, portarul lui Sepsi scoate din poziţie unu la unu cu Danciu.

Min. 67: Paradoxal, U. Craiova ţine mai bine posesia de când e în inferioritate numerică. Stă în jumătatea lui Sepsi şi obţine uşor aruncări de la margine şi lovituri libere. Oltenii fragmentează cât pot de mult jocul şi prelungesc momentele de pauză.

Min. 63: Laurenţiu Reghecampf se vede nevoit să schimbe după eliminare, încearcă să întărească mijlocul terenului şi zona de apărare.

Min. 59: Eliminare în dreptul U. Craiova, acordată lui Badelj, după ce o fază e analizată cu ajutorul VAR. Acesta faultează în poziţie de ultim apărător. Sepsi are ocazie foarte mare în urma loviturii libere reieşite, dar Popescu intervine excelent.

Min. 53: Markovic, şansă să îşi şteargă eroarea de la golul lui Ştefănescu. Intră în careu, din lateral stânga, croşetează câţiva adversari, dar execuţia se duce mult peste poarta lui Sepsi. Prima şansă de remarcat a oltenilor din partea secundă.

Min. 50: Sepsi începe sus repriza a doua, cu presing în terenul oltenilor. U. Craiova se apără momentan bine, dar iese cu greu din propria jumătate.

Min. 46: Începe repriza a doua! Oltenii conduc la limită, scor 2-1. 

Min. 45 + 3: La pauză, U. Craiova - Sepsi OSK este 2-1. 

Min. 42: GOL Sepsi! Ştefănescu îi readuce în meci pe covăsneni din assistul lui Safranko.

Min. 28: GOL Universitatea Craiova! Houri înscrie un eurogol, la scurt timp după ce Sepsi a fost aproape de egalare după o mare greşeală în defensiva oltenilor. 

Min. 1: GOL Universitatea Craiova! După numai 51 de secunde, Markovic deschide scorul cu poarta goală din pasa Houri. Reuşita este validată de către VAR. 

Min. 1: A început meciul!


Universitatea Craiova se află pe locul 4, dar nu a mai câştigat de trei etape, având două înfrângeri consecutive. Oltenii au pierdut duelul cu FCSB din runda trecută, scor 3-0 şi meciul cu Farul de acum două etape, scor 2-0.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf avusese un şir de trei victorii consecutive înainte de cele două dueluri cu echipa campioană a României şi vicecampioana.

De cealaltă parte, Sepsi vine după victoria cu 1-0 în faţa celor de la UTA şi se află pe poziţia a şasea în clasamentul Superligii, dar are disputate cu două meciuri mai puţin faţă de adversara din acestă etapă.

Covăsnenii vin după ce au ratat ”la mustaţă” calificarea în grupele Conference League, după 5-4 la general cu Bodo/Glimt, în play-off-ul competiţiei europene.

Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în play-off-ul din sezonul trecut şi atunci Sepsi s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele