Ultima oră
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma

VIDEO | UTA - FC Botoşani 2-2. Arădenii salvează remiza în inferioritate numerică

Superliga Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21489484/1/fc-botosani-uta-arad-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

UTA Arad a remizat acasă cu FC Botoşani, 2-2, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Gazdele eu egalat în inferioritate numerică, în minutul 90.

 La Arad, UTA a deschis scorul împotriva cursului jocului. Oaspeţii au trimis în bară, în minutul 19, prin Romario Benzar, iar Friday Adams a ratat o ocazie mare în minutul 21, când a respins bine portarul gazdelor, Florin Iacob. Pe acest fond, Căpuşă a primit în careu de la Manuel Freitas şi a înscris în minutul 33, iar arădenii au intrat la pauză cu avantaj minim pe tabelă.

După pauză, Enzo Lopez a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 51, iar în minutul 56 acelaşi Lopez i-a pasat lui Mitrov, în careu, acesta a călcat mingea şi Gabriel David a înscris pentru 2-1.

În minutul 73 arbitrul George Găman i-a acordat cartonaş roşu arădeanului Ibrahima Conte, după ce acesta îl călcase intenţionat pe Eduard Florescu, căzut pe teren.

Găman acordase iniţial doar cartonaşul galben, însă a schimbat decizia după ce a fost chemat la margine de către arbitrii din camera VAR. În minutul 85 Florin Iacob a scos incredibil un lob al lui Kaprof şi gazdele au reuşit să egaleze printr-un jucător abia intrat pe teren. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap la un corner, în minutul 90 şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

UTA Arad are 31 de puncte şi ocupă poziţia a 11-a în clasament, iar FC Botoşani face 19 puncte şi ocupă, în continuare, penultimul loc în Superligă.

VIDEO | UTA - FC Botoşani 2-2 (Căpuşă 32, Lopez 90 / Lopez 51, David 55), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob (cpt.) - Căpuşă, Conte, Benga, D. Rodrigues - Freitas, Cr. Mihai - Pop, Fabry, Omondi - Luckassen
  • FC Botoşani: Ducan - Benzar, Sadiku, A. Miron (cpt.), Ţigănaşu - I. Filip, Dican, G. David - Florescu, E. Lopez, Adams

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 90: GOL UTA! Lopez reia o minge centrată pe bara a doua din corner.

Minutul 72: Conte comite un gest nesportiv şi îl calcă pe Florescu fără să urmărească mingea. Arbitrul i-a acordat cartonaş galben, dar după analiza VAR l-a eliminat pe jucătorul arădean.

Minutul 55: GOL FC Botoşani! Mihai pierde la mijlocul terenului, oaspeţii profită, iar David înscrie din careu.

Minutul 51: GOL FC Botoşani! Ţigănaşu centrează, iar Lopez reia plasat cu capul din 10 metri.

Minutul 45+3: Pauză! UTA conduce cu 1-0.

Minutul 32: GOL UTA! Căpuşă preia perfect şi reia din careu fără speranţe pentru Ducan.

Minutul 21: Iacob are o super paradă la execuţia din careu a lui Adams, care a reluat o centrare venită pe jos de la Ţigănaşu.

Minutul 19: Benzar reia din unghi în bară!

Minutul 13: Pop sprintează din propriul careu şi scoate la Freitas, apoi minge ajunge la Omondi. Acesta reia din careu puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

UTA vine după victoria în faţa lui ”U” Cluj cu 3-1 şi a intrat în lupta aprigă pentru ultimul loc care duce în play-off. Arădenii se află pe poziţia 12 în campionat, dar sunt la 3 puncte de locul 6.

De cealaltă parte, FC Botoşani a urcat etapa trecută peste Dinamo şi se află în acest moment pe locul 15, la două ”lungimi” de ultima poziţie. Moldovenii vin după succesul, scor 2-1, în urma duelului cu Poli Iaşi.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele