Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

VIDEO ǀ Voluntari – Hermannstadt 1-1. Play-out-ul debutează cu o remiză convenabilă pentru ambele echipe

FC Voluntari Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21059026/2/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-17-03-2023.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia sibiană FC Hermannstadt, în primul meci din play-out-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul la Voluntari, prin Damaşcan, în minutul 30, care a primit o pasă de la Ricardinho. Egalarea a venit în minutul 69, când Silviu Balaure a şutat din careu.

VIDEO ǀ Voluntari – Hermannstadt 1-1 (Damaşcan 30 / Balaure 69), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - M. Lopes, Sigurjonsson, Meleke, Raţă, Aliji - Nemec, Damaşcan
  • Hermannstadt: Letica - Medina, Bejan, I. Stoica, Issah - Balaure, Biceanu, S. Mino, C. Popescu - G. Iancu, D. Paraschiv

Minutul 90+5: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 69: GOL Hermannstadt! Mingea curge prin interiorul careului gazdelor şi ajunge în cele din urmă la Balaure, care egalează cu un şut în forţă.

Minutul 56: Lopes este lansat foarte bine. Jucătorul celor de la Voluntari pătrunde în careu, dar trage în Letica din unghi.

Minutul 45+1: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0.

Minutul 30: GOL Voluntari! Ricardinho pătrunde excelent prin defensiva adversă şi scoate la Damaşcan, care are timp să mute minge de pe stângul pe dreptul şi deschide scorul, cu o execuţie din interiorul careului, fără replică pentru Letica.

Minutul 28: Matricardi reia moale cu capul din 4 metri, după un corner.

Minutul 8: Popescu trage din interiorul careului, mingea prinde efect, dar Popa prinde fără probleme.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

În acelaşi timp, cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Voluntari începe play-out-ul de pe locul 10 (4 din grupa de retrogradare), cu 17 puncte, fără să beneficieze de rotunjire. De cealaltă parte, Hermannstadt se află pe poziţia a 13-a de baraj pentru supravieţuirea în Superligă (a 7-a din play-out), cu 16 puncte, tot fără să fie avantajată de rotunjire în clasament.

În timpul sezonului regular, cele două echipe şi-au împărţit între ele victoriile după cum urmează: Hermannstadt – Voluntari 2-1 şi Voluntari – Hermannstadt 3-0.

Cum au terminat cele două grupări sezonul regular:

  • FC Voluntari: locul 10, 8 victorii, 10 egaluri, 12 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 32 primite, 34 de puncte;
  • FC Hermannstadt: locul 13, 11 victorii, 8 egaluri, 11 înfrângeri, 30 de goluri marcate, 29 de primite, 32 de puncte (cu o penalizare de 9 puncte).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele