Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

LIVE VIDEO ǀ Wolves - Chelsea, sâmbătă, de la 17:00, pe Prima Sport 5 şi online pe PrimaPlay.ro

Premier League Publicat pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21086032/1/profimedia-0729473456.jpg

Wolves - Chelsea, sâmbătă, de la 17:00, pe Prima Sport 5

Wolves - Chelsea va fi transmis în direct de către Prima Sport 5, sâmbătă, de la ora 17:00. Duelul din campionatul Angliei poate fi urmărit online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, la fel ca aproape toate meciurile din prima ligă a fotbalului englez.

În acelaşi timp, golurile, ratările, paradele spectaculoase, deciziile VAR şi alte faze importante ale partidei pot fi urmărite în regim live video & text pe site-ul www.primasport.ro.

La Chelsea s-a produs o nouă schimbare, Graham Potter a fost demis de la echipa londoneză în urma rezultatelor slabe. Fosta câştigătoare de Champions League urmeză să îşi numească un nou manager în zilele următoare. 

Chelsea se află pe locul 11 în clasament, iar Champions League pare a fi ultima variantă pentru a prinde un loc în cupele europene. 

Wolves nu a mai fost echipa care a pus probleme sezonul trecut, fiind pe locul 13 în clasament. ”Lupii” vin după o serie de 3 meciuri consecutive în care nu au câştigat. 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele