Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Liverpool l-a prezentat oficial pe japonezul Wataru Endo

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21288347/1/endo.jpg

Echipa engleză FC Liverpool l-a prezentat oficial vineri pe mijlocaşul japonez Wataru Endo, adus de la formaţia germană VfB Stuttgart.

Wataru Endo (30 de ani) este mijlocaş defensiv şi aşteaptă să primească permisul de muncă în Regatul Unit pentru a putea juca în echipa cormoranilor: „Sunt foarte fericit să mă alătur unui club mare cum este Liverpool. Este uimitor şi acesta a fost visul meu. Întotdeauna mi-am dorit să joc în Premier League, la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Este un vis devenit realitate pentru mine", a declarat Endo pentru site-ul oficial al clubului.

Endo va purta tricoul cu numărul 3: „Numărul trei este numărul meu! Aşa am jucat la Stuttgart, iar când jucam în Japonia purtam acelaşi număr. Iubesc acest număr!”

„Este o maşinărie pe teren, un fotbalist bun, cu o atitudine senzaţională”, a spus Jürgen Klopp, managerul formaţiei din Liverpool.

Endo a fost cumpărat cu 18 milioane de euro de la Stuttgart şi este a treia achiziţie din această vară, după Alexis Mac Allister şi Dominic Szoboszlai.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele