Ultima oră
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute

Liverpool, transfer de la campioana Europei!

Liverpool Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19485406/1/liverpool-bucurie-gol.jpg

Thiago Alcantara a semnat cu Liverpool! Potrivit presei din Anglia, mutarea s-a făcut pentru o sumă destul de mică, de numai 27.3 milioane de euro. "Momentul pe care l-aţi aşteptat cu toţii", a scris Liverpool pe Twitter, la o postare cu mijlocaşul brazilian.

Produs al celebrei La Masia, Thiago a jucat la echipa mare a Barcelonei doar doi ani, între 2011 şi 2013, concurenţa cu Xavi şi Iniesta făcându-l să aleagă alt drum. A plecat la Munchen, în 2013, pentru 25 de milioane de euro, transfer pe care mulţi fani îl consideră şi acum o greşeală imensă a trupei de pe Camp Nou.

Internaţionalul spaniol (39 de selecţii) a câştigat tripla Budesliga, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor cu Bayern, în acest sezon. El a câştigat campionatul Germaniei de şapte ori cu clubul bavarez.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele