Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Liverpool vrea să profite de situaţia lui Juventus şi să îl transfere gratis pe Dybala. Detaliile apărute în Italia

Juventus Publicat pe 7 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20496532/1/dybala.jpg

Paulo Dybala poate fi următorul transfer de răsunet al lui Liverpool. ”Cormoranii” vor să întărească lotul, şi aşa foarte valoros, şi vor să îl aducă pe Paulo Dybala, de la Juventus, pe care îl pot lua chiar liber de contract. Jucătorul intră curând în ultimele şase luni şi ar putea semna cu oricine, fără să ceară acordul clubului.

Dybala vrea să rămână la Juventus, dar asta nu înseamnă că o propunre de la Liverpool nu l-ar putea convinge să semneze, în cele din urmă, cu aceasta. În plus, la gruparea din Anglia are ocazia să câştige trofee, în timp ce la Torino lucrurile sunt complicate, iar pe lângă problemele din Serie A, din campionat, au apărut noi probleme cu banii, cu nereguli fiscale.

Juventus Torino, vizat de o anchetă pentru fraudă contabilă, a anunţat că a primit o notificare pentru o nouă percheziţie în acest caz. Sub vizorul autorităţilor se află şi transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, în acest an, mai ales după ce anchetatorii au ascultat o conversaţie între doi conducători de la Juventus care vorbeau despre un document “care nu ar fi trebuit să existe” în cadrul unui transfer al portughezului.

Ronaldo a fost transferat la Manchester United în august, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Înţelegerea cuprinde bonusuri de până la 8 milioane de euro.

Săptămâna trecută, presa italiană a scris că preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, vicepreşedintele Pavel Nedved şi fostul director sportiv Fabio Paratici sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă şi că au avut loc percheziţii la birourile din Torino şi Milano ale grupării din Serie A. De la birouri s-au luat actele legate de transferuri şi acte contabile din perioada 2019-2021.

Dosarul a fost deschis de procurorii din Torino, după investigaţii ale Comisiei Naţionale a Firmelor şi Bursei şi Comisia federaţiei italiene de supervizare a cluburilor de fotbal. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele