Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Livio Ciobotariu, start de sezon foarte bun cu FC Voluntari. ”E o victorie meritată, am avut agresivitate, am pasat destul de bine”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20375354/1/ciobotariu.jpg

FC Voluntari s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei VII din Casa Liga 1. Confruntarea s-a văzut în direct pe Look Sport.

În urma acestui succes, ilfovenii bifează al treilea succes stagional şi urcă pe locul 9, iar Liviu Ciobotariu reuşeşte după o lungă perioadă să aducă liniştea la echipă.

"Un joc care, practic, a confirmat 70 de minute pe care le-am jucat ca la Arad. Îmi felicit echipa. Am fost inspirat, am schimbat sistemul şi am surprins adversarul. În prima repriză am avut 4-5 situaţii.

E o victorie meritată, am avut agresivitate, am pasat destul de bine, am avut posesie şi cel mai important e că, după ce am fost egalaţi, am avut reacţie.

(n.r. despre cei care l-au aclamat) Da, mi s-a mai strigat numele de o galerie de copii, mă bucur că sunt apreciat aici, depun o muncă aici şi mă bucur că e apreciată munca mea", a declarat Ciobotariu, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele