Ultima oră
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa
O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani

Liviu Antal a revenit în Casa Liga 1, după trei ani. ”Am găsit aici un antrenor devotat, care se implică foarte mult”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

 

UTA Arad şi FC Viitorul au remizat, scor 0-0, în penultimul meci din etapa a 16-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Prudenţa a fost cuvântul de ordine în cazul ambelor echipe. Echipa pregătită de Mircea Rednic a jucat în inferioritate numerică din minutul 83.

Liviu Antal a revenit în Casa Liga 1, după o pauză de trei ani. Atacantul a intrat în minutul 61, fără să marcheze. La final, acesta a declarat că a fost foarte bine primit în vestiarul formaţiei din Arad şi a ţinut să îşi laude colegii, dar şi pe Laszlo Balint.

"Aveam colegi cu care am mai jucat şi care sunt aici, de exemplu Hora, care e un prieten foarte bun şi este esenţial pentru noi. Mi-a fost dor de Liga 1. Acum urmează să mă pregătesc cât mai bine ca să joc şi 90 de minute.

Foarte bine m-au primit colegii, am nişte colegi minunaţi, am găsit aici un antrenor devotat, care se implică foarte mult. Cei din conducere încearcă să ne ofere toate condiţiile, e un club foarte bine organizat", a spus Antal, la flash-interviu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19894073/1/antal.jpg

Antal a fost campion naţional al României cu Oţelul Galaţi, în sezonul 2011-2012, când a câştigat şi Supercupa României. Cu gruparea din Vilnius şi-a trecut în palmares încă trei trofee – Cupa Lituaniei (2019), titlul naţional şi Supercupa Lituaniei (ambele în 2020).

În anul 2011 a fost convocat la echipa naţională a României, pentru care a jucat în meciul cu Paraguay.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele