Ultima oră
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski
Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta” Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”
”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor ”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor
George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

Liviu Ciobotariu a pus tunurile pe arbitraj după FC Voluntari - Petrolul: ”Au fost evenimente în care actorul principal a fost arbitrul”

Petrolul Ploiești Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21105089/1/ciob.jpg

FC Voluntari – Petrolul a fost tot un meci cu faze controversate de arbitraj, după ceea ce s-a întâmplat în derby-ul Rapid – FCSB. Duelul din Ilfov s-a terminat 2-2, cu un gol marcat de Petrolul pe final, după ce a fost analizată la monitorul VAR execuţia, la care se putea dicta offside.

Liviu Ciobotariu a reproşat mai multe aspecte la finalul întâlnirii care a fost în direct la Prima Sport 2, printre care şi eliminarea atacantului Adam Nemec, care a văzut roşu după ce fusese înlocuit, pentru starea de nervozitate arătată pe banca de rezerve.

A fost un joc spectaculos, ambele echipe s-au angrenat la efort, am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor de perspectivă, Florin Pîrvu. Din păcate, acest joc a avut multe evenimente în care actorul principal a fost arbitrul. Mi se pare totuşi prea mult, am stat în birou, am revăzut fazele, nu a prins o zi foarte bună, nu ai cum să nu vezi cartonaş roşu la Irobiso, care scoate penalty, nu cred că a fost, ca idee.

După care, la faza golului doi, am stat şi m-am uitat, e ceva de… Mi se pare ceva fantastic, cum adică să spui că nu a fost offside, că jucătorii nu erau pe traiectoria mingii? Cum să nu fie, când Irobiso se fereşte? Mi se pare prea mult.

Am făcut un joc bun, îmi felicit jucătorii, greu să îi motivezi după asemenea evenimente. Se vede la VAR şi îl validează. Ce să mă duc să le spun la jucători? Au şi ei nervii lor, nu e uşor pentru mine. Doar eu ştiu ce discurs am avut la pauză ca să îi motivez pentru a doua repriză. E prea mult. Am întâlnit o echipă, ne-au pus în dificultate. Ce să mai vorbesc despre fotbal?

Frustrare, pentru că, cine a jucat fotbal ştie ce înseamnă, simte imediat arbitrajul. Nu e normal ce a făcut el (n.r. Adam Nemec, eliminat după ce a pus mâna pe arbitru), într-adevăr, dar nu l-a împins, a pus mâna pe el, dar, dacă în regulament scrie aşa, cred că e o decizie corectă.

Dar, dacă vrei să arbitrezi în spiritul jocului, nu îi dai al doilea galben, poţi să treci cu vederea. Asta este, suferim, mergem înainte. Armaş accidentat, Nemec probabil că va fi suspendat nu ştiu câte etape, e greu. Ştiam că va fi o luptă dură, dar ar fi bine să arbitreze cu aceeaşi balanţă.

Dacă ai VAR nu vezi că îl calcă pe tendon pe Armaş, care are ruptură? Eu ce fac? Nu îl mai am tot sezonul, trebuie să apelez la alt fundaş central. Căpitanul echipei. Irobiso, care nu ia roşu, scoate penalty. Hai să spunem. De ce trebuie să intervină cineva să strice jocul? Nu înţeleg”, a spus Liviu Ciobotariu.

Florin Pârvu, încântat de evoluţia Petrolului

Petrolul a scos o remiză pe terenul Voluntariului, scor 2-2, duelul fiind LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, luni seară. A revenit de două ori formaţia din Ploieşti, fiind condusă cu 1-0 şi 2-1. La final, la interviuri, antrenorul Florin Pârvu a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii săi.

A afirmat că e încântat de revenirea Petrolului în condiţiile în care FC Voluntari are una dintre cele mai buni apărări din play-out, dar care excelează în special în duelurile de pe teren propriu.

Noi am venit să jucăm aici şi să luăm puncte. Focusul nostru e acesta până la final. Un joc cu o intensitate bună. Voluntari e una dintre cele mai bune echipe din play-out şi aş vrea să-i urez baftă lui Ciobi, îl respect şi îl apreciez mult. Îi urez multă baftă şi sper să salveze echipa.

Mă bucur că am revenit în joc. Felicit băieţii pentru determinare. Un rezultat, spun eu, foarte bun pentru noi în această seară. Aşa cum am spus, orice echipă îşi doreşte să aibă stabilitate. La echipă, e stabilitate. Ne dorim să fim la fel, focusaţi până în ultima etapă din play-out.

Avem un meci sâmbătă. Trebuie să revenim la antrenamente, să facem o refacere bună. Ne aşteaptă un meci greu cu Botoşani, o echipă care îşi doreşte să câştige acest play-out. Noi ne dorim să luăm fiecare meci, iar la final să tragem linie şi să vedem unde suntem”, a spus Florin Pârvu după meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri