Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Liviu Ciobotariu, antrenorul de la Voluntari, a reacţionat după ce Gabi Tamaş a fost surprins la şpriţ cu Adrian Mititelu jr.

FC Voluntari Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20490871/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-19-07-2021.jpg

Adrian Mititelu jr., cel care se ocupă în absenţa tatălui de FCU Craiova, a fost surprins de către o publicaţie mondenă petrecând la restaurant în compania lui Gabi Tamaş, fotbalistul Voluntariului. În contextul în care au meci direct în Casa Liga 1 în acest weekend. 

  • FC ”U” Craiova şi FC Voluntari se duelează duminică, de la ora 16:00, în direct la Look Sport. Atât golurile, ratările sau deciziile controversate de arbitraj în absenţa VAR, cât şi alte momente importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro. Meciul din etapa a 18-a, din Casa Liga 1, poate fi urmărit şi accesând platforma PrimaPlay.ro. 

În cadrul conferinţei premergătoare meciului, Liviu Ciobotariu a comentat informaţia apărută în presă şi nu s-a arătat deloc deranjat ieşirea celor doi.

„Eu nu pot să-i interzic niciunui jucător să se întâlnească cu o anumită persoană, mai ales dacă se cunosc, probabil că au relaţie de prietenie. Indiferent că este Mititelu jr sau oricare altul, din punctul meu de vedere, fiecare se întâlneşte cu cine vrea şi serveşte masa. Nu mă duce gândul în altă parte pentru că îl cunosc foarte bine pe Gabi Tamaş, care e un profesionist şi e un băiat de caracter. 

Nu am nici cel mai mic semn de întrebare. Gabi Tamaş e un caracter foarte bun şi nu pot să-i interzic niciunui jucător din vestiar, fie că e Gabi Tamaş sau Ion Gheorghe, să servească cina cu cineva. Este problema lor şi nu mă deranjează”, a spus antrenorul ilfovenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele