Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Liviu Ciobotariu ştie care a fost cheia jocului cu FCSB. ”De fiecare dată când am obţinut puncte, am făcut-o cu atitudine”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20706407/1/ciob.jpg

FC Voluntari şi FCSB au remizat, scor 2-2, în direct la Prima Sport 1. Vicecampioana ratează, astfel, şansa de a trece peste CFR Cluj în clasament.

Golul lui Cordea, din minutul 44, a fost anulat de Nemec, în al doilea minut de prelungiri al reprizei, din centrarea lui Ion Gheorghe. După o perioadă de dominare a oaspeţilor, Tănase a marcat, din devierea lui Edjouma, pentru 2-1. Doar că ceea ce trebuia să fie o victorie care să ducă echipa lui Toni Petrea pe primul loc s-a transformat într-un coşmar: degajare Popa, degajare Lopes, gol Costin! Jucătorul ilfovenilor fiind în poziţie suspectă de offside.

Antrenorul celor de la Voluntari, Liviu Ciobotariu a declarat că a fost inspirat la schimbări şi a vorbit despre programul încărcat, ilfovenii au evoluat miercuri în Cupa României, fiind calificaţi în finală.

 

”Am întâlnit o echipă cu posesie bună, cu jucători de mare calitate. Ma bucură faptul ca am marcat două goluri. Cred că am fost inspirat la schimbări, care au adus o schimbare în jocul nostru. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare.

Poate acum regret că am pierdut doi jucători. Mi-am asumat acest lucru. Intrarea lui Achim a fost bună. E o soluţie cu Sepsi. Aşa a fost să fie. Nu regret nimic. Ne-am dorit un rezultat pozitiv şi am reuşit.

(n.r. despre meciul de Cupă de miercuri) Avem timp de refacere. Problema se punea dacă jucam la trei zile. În cinci zile am timp la dispoziţie să pregătesc meciul. Voluntari a jucat tot timpul aşa. De fiecare dată când am obţinut puncte, am făcut-o cu atitudine. În afară de meciul pierdut cu FCSB, am făcut jocuri bune în play-off. Cu CFR am pierdut în minutul 83, am jucat de la egal la egal. Fiecare poate să vorbească ce vrea”
, a explicat Ciobotariu, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele