Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Lotul FCSB-ului pentru dubla din play-off-ul Conference League cu Viking. Cei 29 de jucători pe care va miza Nicolae Dică

FCSB Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20820239/1/fcsb-conference-league-1.jpg

FCSB a trimis la UEFA lotul pe care va miza în partida de joi seară, de pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Conference League, cu Viking. Nu sunt surprize, iar de pe listă lipsesc nume importante doar pentru că sunt accidentate. Nicolae Dică are în vederi 29 de fotbalişti.

Dică va miza, aşa cum era de aşteptat, şi pe jucătorii veniţi zilele trecute la FCSB, pe Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca şi Vadim Raţă. În privinţa absenţilor, accidentaţii Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionuţ Panţîru şi Andrei Dumiter au fost omişi.

Lotul FCSB-ului:

  • Portari: Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan
  • Fundaşi: Valentin Creţu, Joyskim Dawa, Denis Haruţ, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Şerban
  • Mijlocaşi: Adrian Şut, Octavian Popescu, Mihai Tănasă, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Vadim Raţă, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea
  • Atacanţi: Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica

Deian Sorescu, la FCSB?

Deian Sorescu (24 de ani) poate ajunge la FCSB, după ce şi-a pierdut locul de titular la Rakow. Polonezii sunt dispuşi să renunţe la el, după ce i-au plătit lui Dinamo o sumă importantă.

Sorescu nu se află într-o formă foarte bună la Rakow, acolo unde a ajuns rezervă. Românul traversează o perioadă grea în Polonia şi ar putea să se întoarcă în SuperLigă, anunţă ProSport.

Una dintre echipele interesate de el ar fi FCSB, care are probleme în partea dreaptă şi venirea lui Deian Sorescu ar putea acoperi postul de fundaş dreapta. Gigi Becali e un admirator al jucătorului şi a încercat să îl ia încă de când era la Dinamo, dar gruparea ”roş-albă” a refuzat să îl cedeze.

În acest moment cei de la Rakow vor să îl vândă, dar suma pe care o cer este destul de piperată, ei încercând să recupereze o parte din cei 800.000 de euro, pe care i-au plătit lui Dinamo pentru a-l aduce în urmă cu un sezon. Aceeaşi sursă informează că polonezii ar fi dispuşi să îl împrumute pe Sorescu, dar cu o clază de cumpărare obligatorie.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele