Ultima oră
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”

Lovitură dată de Dinamo! Legenda dinamovistă, aproape să revină în „Ştefan cel Mare”

Dinamo Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21625609/1/fk-csikszereda-miercurea-ciuc-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-27-05-2024-3.jpg

Florentin Petre (48 de ani), a promovat-o pe Unirea Ungheni în liga a doua, însă aventura sa la formaţia din Mureş a luat sfârşit.

Mureşenii au anunţat că despărţirea de Florentin Petre a avut loc pe cale amiabilă.

Florentin Petre, aproape de a reveni la Dinamo

Legenda dinamovistă este aproape să bată palma cu oficialii clubului şi să revină la Dinamo, unde va fi antrenor secund şi îl va ajuta pe Kopic în sezonul viitor, notează Fanatik. Postul a devenit vacant după ce Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu au fost puşi pe liber.

Înainte de a fi principal, Florentin Petre a activat ca antrenor secund la mai multe echipe: FC Braşov, Dinamo, Dinamo 2 şi Luceafărul.

Cariera de antrenor principal a început-o în 2017, la Foresta, după care a mai trecut pe la Dacia Unirea Brăila, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Unirea Ungheni.

Florentin Petre a devenit extrem de iubit în „Ştefan cel Mare” încă din perioada în care activa ca jucător la Dinamo. Alături de „câini” , acesta a petrecut nu mai puţin de 11 ani.

Unirea Ungheni s-a despărţit de Florentin Petre

”CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunţă despărţirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2.

Lui Florentin Petre îi mulţumim pentru dedicarea, pasiunea şi eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut şi a atins noi culmi. Ne despărţim de el cu respect şi apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi.

Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulţumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îţi dorim mult succes în viitor!”, au anunţat cei de la Unirea Ungheni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele