Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Lovitură dată de FCU Craiova! Oltenii l-au convins pe Juan Bauza să rămână

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20710863/1/baua.jpg

FCU Craiova a reuşit prima lovitură a verii pe piaţa de mercato. Oltenii l-au convins pe argentinianul Juan Bauza să rămână în Bănie. Atacantul argentinian a evoluat în acest sezon sub formă de împrumut şi a impresionat, fiind cedat de Csikszereda.

Oltenii vor achita clauza de achiziţie şi se vor bucura de unul din cei mai buni străini din Casa Liga 1, contra sumei de 150.000 de euro. Managerul celor de la Csikszereda a confirmat transferul şi a punctat faptul că jucătorul a fost dorit şi de echipe din străinătate.

”Lucrurile sunt foarte clare. După 1 iulie, Bauza devine definitiv jucătorul celor de la FC Universitatea.

Conducerea oltenilor ne-a anunţat că domnul Adrian Mititelu s-a decis să îl cumpere definitiv pe Bauza pentru 150.000 de euro.

Glumind un pic, parcă nu mai voiam ca domnul Mititelu să activeze acea clauză, deoarece cota lui Bauza a crescut acum destul de mult, iar noi am avut nişte oferte pe adresa lui Bauza şi eram interesaţi să luăm pe el şi mai mulţi bani.

Am avut oferte din Ungaria, Polonia, dar şi de la o echipă din play-off de la noi, din Liga 1, care s-a luptat la campionat.

Ştiţi şi voi ce echipe s-au luptat la campionat, dar acelei conduceri i-am spus clar că nu mai are rost să avansăm în discuţii, deoarece domnul Adrian Mititelu a avut prima opţiune la transfer datorită acelei clauze.

Iar Craiova a decis să o activeze. Actele sunt făcute, iar de la 1 iulie Bauza devine jucătorul definitiv al oltenilor”
, a spus Pârvulescu, pentru ProSport.

  • Bauza este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt