Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

Lovitura de imagine pregitătă de Adrian Mititelu! Pe cine vrea în locul lui Giovanni Constantino

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21506775/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Rezultatul i-a fost fatal lui Giovanni Constantino. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului italian.

  • 7 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri este bilanţul italianului la FCU Craiova.

”Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. Când lipsesc rezultatele, presiunea creşte şi totul devine mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.

Ne-am afundat mai mult în clasament şi, ca joc, suntem din ce în ce mai rău. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate da randament.E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul au dus la încheierea colaborării.

Mi-am pierdut răbdarea. Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua.” declarat Adrian Mititelu, potrivit as.ro.

Lovitura de imagine pregătită de patronul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu vrea să dea o lovitură de imagine şi să îl aducă pe unul din cei mai iubiţi fotbalişti ai Băniei. Este vorba despre Emil Săndoi (58 de ani). Cei de la iAMsport scriu că tehnicianul liber de contract a fost contactat, dar deocamdată ezită să dea un răspuns.

Săndoi nu are acord din vara anului trecut, după ce s-a despărţit de naţionala U21 a României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri