Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova

Lovitură grea pentru Atletico Madrid! Diego Simeone îşi pierde golgheterul înainte de optimile UCL

La Liga Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21490417/2/profimedia-0845790080-1.jpg

Atacantul echipei Atlético Madrid, Alvaro Morata, a suferit o entorsă la genunchiul drept, duminică, la meciul cu FC Sevilla, scor 1-0, din campionatul Spaniei.

"Raportul prezentat de serviciile medicale indică faptul că suferă de o contuzie osoasă şi o entorsă a ligamentului colateral medial al genunchiului drept", se arată în comunicatul grupării Atlético.

Madrilenii nu au menţionat cât timp va fi indisponibil jucătorul. Morata s-a accidentat în prima repriză a meciului de duminică, după un contact cu Boubakary Soumaré.

Atletico Madrid se află pe locul 4 în LaLiga, cu 48 de puncte acumulate după 24 de etape. Pentru trupa lui Diego Simeone urmează duelul cu Las Palmas din campionat, iar pe 20 februarie vor întâlni pe Inter, în faza tur a optimilor din Uefa Champions League.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele