Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Lovitură grea pentru Liverpool înaintea finalei Champions League! Omul pierdut de Klopp în ultima etapă a sezonului

Champions League Publicat pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20715814/1/jurgen-klopp-profimedia.jpg

  • Finala UEFA Champions League, Liverpool - Real Madrid, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, sâmbătă, 28 mai, de la 22:00.

Liverpool a încheiat sezonul din Premier League cu o victorie obţinută în faţa lui Wolverhampton, scor 3-1, care s-a dovedit însă insuficientă pentru trupa lui Klopp, în cursa pentru titlu. Cormoranii au terminat pe 2 în Anglia, cu 92 de puncte, unul mai puţin decât campioana Manchester City.

A fost o rundă dramatică în Premier League, cu City revenind de la 0-2 în faţa lui Aston Villa şi impunându-se cu 3-2 pentru a cuceri un nou titlu. Şi Liverpool a transpirat serios pentru victoria cu Wolves, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 3. Salah a făcut 2-1 abia în minutul 84, în timp ce Robertson a stabilit scorul final (3-1) în minutul 89.

Pierderea grea pentru Liverpool înainte de Real Madrid

Dincolo de rezultat, Jurgen Klopp are mari bătăi de cap înaintea finalei Champions League, unde Liverpool o va întâlni pe Real Madrid.

Mijlocaşul Thiago Alcantara s-a accidentat în ultimul minut al primei reprize cu Wolverhampton şi a fost schimbat imediat după pauză cu Milner, fiind acum incert pentru meciul cu Real Madrid.

Thiago a avut de-a lungul timpului probleme cu accidentările musculare, motiv pentru care Klopp nu pare deloc optimist în ceea ce priveşte şansele mijlocaşului să joace în finala Champions League. Internaţionalul spaniol a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool în acest sezon, iar pierderea sa ar reprezenta o lovitură grea pentru cormorani.

"Nu arată deloc bine, dar nu pot spune mai multe. Putea să meargă, ceea ce e un semn bun, dar în rest vom vedea în zilele următoare. E o accidentare în partea inferioară. Ştiu unde e, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Vom vedea. Trebuie să aşteptăm pentru a afla mai multe şi atunci vom face anunţul", a spus Klopp după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri