Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Lovitură importantă de imagine pregătită de Real Madrid! Conducerea ”Los Blancos” a ajuns la un acord cu Benzema

Real Madrid Publicat de Emanoil Ursache pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20367429/1/ben.jpg

După ce l-a pierdut pe emblematicul căpitan Sergio Ramos, plecat liber de contract la PSG, Real Madrid este foarte aproape să dea o lovitură de imagine importantă în inimile suporterilor.

Conducerea ”albilor” l-ar fi convins pe Karim Benzema să mai rămână pe Santiago Bernabeu până în iunie 2023, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut în scurt timp.

”Karim Benzema va semna un nou contract cu Real Madrid, valabil până în iunie 2023. Informaţia e confirmată şi urmează să fie făcut anunţul oficial.”, a scris celebrul jurnalist Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Presa franceză notează că Real Madrid i-a stabilit lui Benzema o clauză de reziliere de un miliard de euro, o sumă simbolică menită să arate mai degrabă importanţa atacantului francez în vârstă de 33 de ani pentru formaţia iberică.

281 de goluri şi 144 de pase decisive a reuşit Karim Benzema pentru Real Madrid în 560 de meciuri oficiale. Benzema a fost adus de Real de la Lyon, iar pentru serviciile sale au fost plătite 35 de milioane de euro.

Benzema a cucerit alături de Real Madrid patru Ligi ale Campionilor, trei campionate ale Spaniei, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Karim Benzema este fotbalistul cu cele mai multe pase decisive din istoria Realului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele