Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Lovitură impresionantă reuşită de o formaţie din Superligă! Transferul însumează 1,2 milioane de euro

Superliga Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20995273/1/fc-voluntari-fcsb-liga-1-betano-2-03-2019.jpg

Aissa Laidouni (26 de ani), fost fotbalist la FC Voluntari, va fi transferat de Union Berlin de la Ferencvaros.

Publicaţia maghiară Nemzetisport notează că Laidouni şi-a luat rămas bun de la coechipierii săi şi urmează să efectueze vizita medicală la ocupanta locului 2 din Bundesliga.

Union Berlin va achita în schimbul serviciilor mijlocaşului central ce a impresionat la Cupa Mondială din Qatar, alături de naţionala Tunisiei, o sumă de aproximativ 4 milioane de euro.

FC Voluntari şi-a păstrat 15 % dintr-un viitor transfer, astfel că ilfovenii urmează să primească de la Ferencvaros 600.000 de euro, fix suma care a fost achitată în august 2020 de către maghiari pentru Laidouni către gruparea din Superligă.

Anterior, în 2019, Gigi Becali a trimis o ofertă către FC Voluntari pentru Laidouni, însă patronul celor de la FCSB s-a lovit de refuzul ilfovenilor.

9 goluri şi 16 pase decisive a reuşit în 103 meciuri oficiale Aissa Laidouni pentru Ferencvaros. Pentru FC Voluntari el a înscris 7 goluri şi a furnizat 5 pase de gol în 56 de apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele