Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Lovitură în Europa League! Favorita Barcelona a fost eliminată de Frankfurt în sferturi

Europa League Publicat pe 14 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20674636/1/profimedia-0683034376.jpg

Barcelona a cunoscut un nou eşec dureros, tocmai când părea că Xavi reuşise să redreseze formaţia blaugrana mai aproape de forma care a consacrat-o în vârful fotbalului european şi mondial.

Catalanii au fost eliminaţi de Eintracht Frankfurt din faza sferturilor Europa League, cu scorul de 2-3, tocmai pe Camp Nou.

Filip Kostic a deschis scorul pentru nemţi, în minutul 4, dintr-o lovitură de pedeapsă. În minutul 36, Rafael Borre a punctat din pasa aceluiaşi Kostic. Jucătorul sârb şi-a trecut în cont dubla în 67’.

Căpitanul Sergio Busquets a fost aproape să puncteze pentru golul de revenire al Barcelonei, însă reuşita sa a fost anulată de VAR pentru ofsaid în minutul 84. Acelaşi Busquets şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în primul minut al prelungirilor. Scorul final al partidei a fost stabilit de către Depay, din lovitură de pedeapsă, în minutul 90 + 11: Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3! Sfârşitul meciului a fost unul de infarct. N’Dicka şi-a lăsat echipa în 10 după ce a văzut al doilea galben, însă Barcelona nu a mai avut timp să înscrie încă un gol care să trimită duelul în două reprize de prelungiri. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 1-1.

Barcelona pare să fi dezvoltat un adevărat complex în faţa echipelor din Bundesliga. Sezonul acesta a pierdut de două ori în Liga Campionilor, la scor de neprezentare, în grupe cu Bayern Munchen. Tot bavarezii i-au umilit în stagiunea precedentă, scor 8-2, în faza sferturilor celei mai puternice competiţii intercluburi din lume.   

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele