Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Lovitură în plin pentru Farul! E OUT!

Farul Constanta Publicat pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21122208/1/gica-hagi-farul.jpg

Farul are şanse să îşi adjudece titlul de campionă în SuperLiga României, dar o lovitură importantă a fost primită de formaţia lui Gică Hagi, care nu mai poate miza pe un fotbalist important în acest sezon. E vorba de o accidentare, iar ”Regele” este nevoit să găsească o variantă de rezervă.

Este vorba de fundaşul Mihai Popescu, în vârstă de 30 de ani, care nu a fost în lot pentru partida din runda trecută, cu Rapid. El s-a accidentat, iar Cristi Bivolaru, directorul general al formaţiei constănţene, a anunţat că fotbalistul nu va mai prinde vreun meci în actuala stagiune.

Până la această problemă, Popescu a bifat 33 de partide, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă pentru Farul în actuala stagiune, în toate competiţiile.

”Mihai Popescu, pe care eu îl consider o mare pierdere, a făcut un sezon excepţional şi e deja o revelaţie. A fost cel mai bun sezon al lui. E ieşit până la sfârşitul campionatului. Cred că astea sunt principalele probleme. Hagi cred că va găsi cu siguranţă soluţii dacă problemele vor continua.

Important e dacă se vor ridica la nivelul dorit şi vor putea să pună probleme serioase Craiovei, pentru că e o echipă puternică, cu care ne-am luptat şi acasă şi în deplasare. Am condus cu 3-1 şi am mai avut două ocazii şi am pierdut cu 4-3”, a declarat Cristi Bivolaru pentru Fanatik.

Mihai Popescu joacă din vara trecută la Farul 

Mihai Popescu a mai evoluat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari, St. Mirren (Scoţia), Hearts of Midlothian (Scoţia). 

În palmaresul său figurează Cupa Ligii câştigată cu Dinamo în 2017 şi SuperCupa României obţinută cu FC Voluntari în 2017. La Farul a ajuns în vara anului trecut, din Scoţia, liber de contract.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele