Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”

Petrolul Ploiești Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21594280/1/fc-botosani-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-24-07-2023-1.jpg

Petrolul nu a avut emoţii cu retrogradarea în ultima etapă şi poate pregăti în linişte noua stagiune.

Gicu Grozav, unul dintre jucătorii de bază al ploieştenilor, a fost curtat de mai multe formaţii din Superliga.

Nu e Universitatea Craiova! Echipa cu care semnează Gicu Grozav

Deşi Gicu Grozav se afla pe lista jucătorilor cu care Costel Gâlcă, antrenorul Universităţii Craiova vrea să atace titlul în sezonul viitor, antrenorul echipei de pe „Ilie Oană” a anunţat că atacantul va semna prelungirea contractului cu Petrolul.

”Din ce ştiu eu, lucrurile cu Gicu Grozav sunt rezolvate. Îmi doresc foarte mult să rămână. Din informaţiile mele, cele pe care le am în acest moment, situaţia lui Gicu Grozav e rezolvată. Va rămâne la Petrolul şi în sezonul următor”, a spus Laszlo Balint, potrivit GSP.

  • 500 de mii de euro este cota de piaţă a lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt.com.
  • 9 goluri şi o pasă decisivă a reuşit fotbalistul de 33 de ani în acest sezon pentru Petrolul. 

Petrolul s-a despărţit de 4 jucători

”Găzarii” au nevoie de întăriri, deoarece nici nu a început vara şi deja e sigur că 4 jucători importanţi nu vor continua.

Antrenorul Laszlo Balint a anunţat că este vorba despre: Christian Irobiso, Alexandru Musi, Jair şi Bart Meijers. Primii doi se întorc la echipele de unde au fost împrumutaţi, FCSB, respectiv gruparea saudită Al-Ula.

Meijers se întoarce în Olanda, ţara sa natală, în timp ce Jair ar putea fi subiectul unui transfer important, având mai multe oferte.

"Mi-aş fi dorit să fim altfel la ultima etapă (n.r. - 0-2 cu Poli Iaşi), să emitem pretenţii pentru câştigarea punctelor, dar s-a văzut diferenţa la nivelul motivaţiei jucătorilor. Indiferent cât de mult aş fi apăsat eu pe acest aspect, cei de la Iaşi aici ne-au bătut. Am terminat sezonul fără emoţii, dar trebuie să reuşim să completăm lotul.

Ne-au părăsit câţiva jucători care au fost foarte importanţi în acest sezon: Jair, Meijers, Irobiso, Musi sunt plecările certe din acest moment. Vrem să alegem cât se poate de bine, e foarte important ca jucătorii care vor veni să ajungă aici cu atitudinea necesară, cu acea foame necesară pentru a reuşi să scoatem maximum din fiecare partidă. Se anunţă un sezon greu, mai greu decât a fost acesta”, a spus Laszlo Balint, pentru sursa citată anterior. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri