Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Lovitură încasată de CFR: Ulrich Meleke a câştigat procesul la FIFA şi a semnat cu FC Voluntari!

CFR Cluj Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20735172/1/mel.jpg


Fundaşul central ivorian Ulrich Meleke (23 de ani) s-a adresat FIFA pentru neplata salariilor, a câştigat procesul cu CFR Cluj şi a semnat, imediat, cu FC Voluntari, echipa pentru care a jucat şi în sezonul 2021/2022.
 
După o perioadă bună la FC Botoşani, Meleke i-a convins pe şefii CFR-ului să achite 350.000 de euro pentru transferul său, dar nu a reuşit să se impună în Gruia şi a fost împrumutat la FC Voluntari. În timp ce africanul era mutat de Liviu Ciobotariu din centrul defensivei la mijlocul terenului şi făcea un sezon foarte bun pentru FC Voluntari, CFR a "uitat" să-i plătească salariile, iar Meleke s-a adresat FIFA. Conform gsp.ro, forul mondial i-a dat dreptate jucătorului, care a obţinut statutul de fotbalist liber de contract şi s-a orientat imediat către FC Voluntari, cu care a semnat un nou contract.
 
"Sunt dezamăgit că nu am jucat la CFR Cluj, oricine este când nu joacă. Am muncit mult, dar este ceva ce nu poţi controla şi se întâmplă aşa cum nu te aşteptai. Nu am discutat personal cu Dan Petrescu, deoarece atunci când a venit eram deja în drum spre Voluntari", spunea Meleke, în iarnă, când vorbea sincer despre situaţia sa la CFR Cluj.
 
În sezonul proaspăt încheiat, Meleke a fost om de bază în angrenajul cu care Liviu Ciobotariu a reuşit să termine pe locul al patrulea în Casa Liga 1 şi să joace finala Cupei României, meci pierdut cu Sepsi OSK. Ivorianul cotat la 700.000 de euro a prins 32 de meciuri, fiind factorul de echilibru din faţa apărării.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele