Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Lovitură mare la CFR! Antrenorul pe care îl aduce Neluţu Varga. A câştigat deja titlul în Liga 1, iar Dan Petrescu ”îşi poate anula biletul” către Cluj

CFR Cluj Publicat pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21550028/1/romania-franta-0-0-preliminariile-c-e-2012-6-09-2011.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie dimineaţa. Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

Clubul Jeonbuk Hyundai Motors a anunţat, sâmbătă, despărţirea de tehnicianul Dan Petrescu. Fostul internaţional este liber de contract şi s-a spus că ar putea reveni la CFR. 

Lovitură mare la CFR! Antrenorul pe care îl aduce Neluţu Varga. A câştigat deja titlul în Liga 1, iar Dan Petrescu ”îşi poate anula biletul” către Cluj

Totuşi, se pare că Neluţu Varga ar fi pus ochii pe un alt antrenor, chiar din Superligă. Tehnicianul care ar putea fi dorit este chiar Dorinel Munteanu, omul care a reuşit lucruri imposibile la Oţelul în acest moment, dar şi în trecut. 

Patronul de la CFR a fost întrebat despre posibilitatea ca Dornel Munteanu să ajungă în Gruia, dar nu a oferit prea multe detalii. 

”(n.r. – Din vară, poate şi Dorinel Munteanu să fie o soluţie?) Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

Petrescu antrena echipa Jeonbuk din iunie 2023, el semnând la scurt timp după despărţirea de CFR Cluj.

Despărţirea lui Petrescu de Jeonbuk a venit la trei zile după ce de la CFR Cluj a plecat Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele