Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

Lovitură pe piaţa de mercato! Adrian Mazilu, dorit de un club din România ce atacă titlul în sezonul viitor

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 17:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21592943/1/mazilu.jpg

Adrian Mazilu (18 ani) nu o duce prea bine după ce a plecat de la Farul Constanţa. Tânărul jucător a fost adus la începutul anului de Brighton.

Formaţia din Premier League nu l-a păstrat în loc şi l-a cedat împrumut în Olanda, la Vitesse.

Clubul a încasat o lovitură dură care e sinonimă cu retrogradarea: penalizare de 18 puncte!

Decizia Federaţiei de Fotbal din Olanda vine ca urmare a faptului că Vitesse nu a îndeplinit criteriile de licenţiere, datorită unor probleme în raportul financiar.

Mazilu a fost trimis la Vitesse pentru a prinde minute, doar că lucrurile au decurs diametral diferit. Internaţionalul român a bifat doar 3 partide în campionat.

Ar putea reveni în Superliga!

Jucătorul de 18 ani revine în această vară la Brighton, dar se parecă managerul Roberto De Zerbi nu se va baza nici în viitorul sezon pe serviciile sale.

Publicaţia Fanatik scrie că CFR Cluj e în discuţii cu formaţia din Premier League pentru a-l readuce în Superliga pe Mazilu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele