Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Lovitură pentru Borussia Dortmund! Adeyemi va fi indisponibil trei săptămâni

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21025838/1/adeyemi.jpg

Atacantul german al echipei Borussia Dortmund, Karim Adeyemi, s-a accidentat în minutul 35 al meciului cu Hertha Berlin, şi va fi indisponibil trei săptămâni.

Jucătorul de 21 de ani a suferit o ruptură musculară la coapsă, în meciul câştigat de Borussia cu scorul de 4-1, în care a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă.

Astfel, el va lipsi la meciul cu Chelsea, din returul optimilor Ligii Campionilor, din 7 martie, unde Borussia pleacă de la 1-0, golul fiind marcat chiar de tânărul atacant.

Adeyemi este născut la 18 ianuarie 2002, la Munchen, mama lui, Alexandra, fiind româncă, iar tatăl său, Abbey, este de origine nigeriană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri