Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid

Lovitură pentru FCSB! Edi Iordănescu a anunţat cât lipseşte Iulian Cristea. ”I-a sărit genunchiul”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20731746/1/crr.png

Iulian Cristea a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng cu afectarea ligamentului încrucişat anterior, în partida pierdută de România în Muntenegru, scor 2-0.

Selecţionerul Edi Iordănescu a anunţat că situaţia jucătorului de la FCSB este una complicată şi va lipsi de pe terenul de joc minim 6 luni!

 ”Din păcate, vorbim de la şase luni în sus. Şi la Iulică Cristea a fost şi foarte multă neşansă, pentru că atunci când a sărit la un duel aerian, a aterizat exact într-o gaură de la aspersorul care stropeşte terenul.

I-a sărit genunchiul şi, din păcate... el a mai avut problemă cu celălalt genunchi, deci nu e acelaşi genunchi.

Mai sunt şi alte probleme medicale, dar nimic foarte grav”,
a spus Edi Iordănescu, cu privire la jucătorul celor de la FCSB.

Mihai Lixandru, în vârstă de 21 de ani, va fi fundaşul central pe care FCSB s-ar putea baza după accidentarea lui Iulian Cristea. Apărătorul a fost împrumutat stagiunea trecută de Casa Liga 1 la CS Mioveni, iar acum Gigi Becali a decis să îi dea o şansă, astfel că sezonul următor nu va mai fi cedat nicăieri, aşa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani.

Lixandru va intra în vederile lui Toni Petrea la reunire, iar dacă va da un randament pe măsură va putea fi chiar titular până la revenirea lui Cristea, cel puţin. În anul fotbalistic anterior, Lixandru a evoluat în 30 de meciuri pentru CS Mioveni, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

În trecut, FCSB l-a mai împrumutat la Viitorul Pandurii şi Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul născut la Bucureşti este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Eu mă interesez de fundaşi, dar aduc doar gratis. Ştiţi politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruţ şi Ovidiu Popescu. Şi o să vină Lixandru ( n.r – Mihai Lixandru, 21 de ani).

A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaş foarte bun şi am zis să-l vedem. Am întrebat unde e şi am zis să-l vină, ca să-l vedem”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri