adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

Lovitură pentru FCSB! Partida cu Viking se va juca cu peluzele închise

FCSB Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20819075/1/fcsb.jpg

FCSB a fost sacţionată de UEFA cu închiderea peluzelor la meciul cu Viking, din play-off-ull Conference League.

Forul european a dat şi două amenzi pentru vicecampioana României, ca urmare a evenimentelor de la meciul cu Dunajska Streda.

"FCSB - Viking FK, cu peluzele închise!

Comisia de Apel a UEFA a judecat în această seară cazul disciplinar deschis în 12 august, ca urmare a incidentelor raportate la partida FCSB - DAC 1904, din turul trei preliminar.

Aceasta a decis amendarea clubului nostru cu suma de 30.000 Euro şi închiderea celor două peluze la partida cu Viking de joia viitoare, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor la partida din 11 august 2022.

De asemenea, clubul nostru a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 Euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

Vom reveni în curând cu detalii legate de vânzarea biletelor (n.r. accesul în tribune va fi permis) pentru partida cu Viking FK!"
, este comunicatul celor de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele