Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Lovitură pentru FCSB şi Gigi Becali! Cum pot rămâne fără procentele pe Olimpiu Moruţan. UPDATE: Ultimele detalii

FCSB Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20987008/1/gigi-becali.jpg

FCSB riscă să rămână fără procentele dintr-o eventuală vânzare a lui Olimpiu Moruţan de către Galatasaray. În acest moment împrumutat în Italia, la Pisa, mijlocaşul poate fi cedat definitiv, peninsularii find, aparent, mulţumiţi de prestaţiile lui.

În vârstă de 23 de ani, Moruţan e împrumutat până în vară la Pisa, iar dacă va vrea să îl aducă definitiv, echipa trebuie să plătească o sumă de 5.5 milioane de euro. Numai că formaţia din Italia a făcut, se pare, o ofertă de moment turcilor, de 3.5 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, cu plata imediată, încă din această iarnă.


UPDATE: Impresarul Giovanni Becali a confirmat faptul că italienii pun pe masă această sumă de 3.5 milioane de euro, doar că turcii nu vor să accepte, chiar dacă nu o duc prea bine din punct de vedere financiar. E o veste bună pentru FCSB, pentru că dacă va fi activată clauza abia din vară, primeşte suma amintită, procentul stabilit iniţial.

Pisa vrea să facă opţiunea de acum. Are 5,5 milioane de euro la sfârşitul sezonului şi ei au propus 3,5 milioane de euro celor de la Galatasaray acum toţi odată. Galata, chiar dacă nu are bani acum, nu e de acord, dar vom vedea.

Moruţan dacă dă 10 goluri şi 7 assituri si mai dă 5 assisturi va rămâne sigur în Italia. Nu ştiu dacă la Pisa. Pisa are opţiunea, dacă nu îl va vinde să facă o diferenţă de bani.

E un copil care şi-a băgat minţile în cap. Acum văd că îşi vede de treaba, a devenit un om important al echipei şi sper să ajungă acolo unde ne dorim cu toţii”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.


De ce ar rămâne FCSB fără procentul de 20% dintr-un eventual transfer al lui Moruţan de la Galatasaray? ”În contractul de transfer de la FSCB la Galatasaray, Gigi Becali şi-a asigurat şi o „coadă” de 20 la sută la o vânzare ulterioară, dar după ce se scad cele 3,5 milioane de euro. Deci dacă turcii renunţă la Moruţan fix pentru această sumă, FCSB şi Becali nu mai încasează niciun cent!”, precizează Fanatik.

Moruţan, prestaţii forate bune în Italia, la Pisa 

Trimis de Galata în Serie B pentru că nu s-a considerat că are nivelul necesar pentru a se impune în Superliga Turciei, Moruţan a început bine aventura la Pisa, cu cinci goluri şi şapte pase decisive în primele 19 meciuri. Italienii, la fel ca Ioan Becali, îşi pun speranţe în talentul fostului mijlocaş de la FCSB, iar un transfer definitiv se poate face în vară pentru 5.5 milioane de euro, dacă Moruţan convinge.

Iată că acum Pisa a ajuns la o altă variantă, rămânând însă de văzut dacă turcii vor accepta propunerea interesantă, plata imediată a 3.5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan (23 de ani) pare, în acest moment, legat mai mult de Pisa decât de Galatasaray. Ioan Becali, agentul impresarului ofensiv, a anunţat că sunt şanse mici ca fostul internaţional de tineret să revină în Turcia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele