Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21564359/1/liga-1.jpg

Finalul de sezon vine cu o veste extrem de proastă pentru UTA Arad, formaţie ce se află pe locul al treilea în play-out.

Mircea Rednic nu va putea face transferuri în următoarea fereastră de mercato! Cei de la AS.ro scriu că arădenii au primit interzis de a aduce noi jucători.

Deocadamtă conducerea nu a oferit o reacţie pe acest subiect.

UTA şi Dinamo au scăpat de interdicţia de a juca cu spectatori

Dinamo şi UTA Arad au primit o veste extraordinară. Sancţiunea a fost suspendată, iar fanii celor două echipe pot reveni la stadion!

Concret, regulamentul prevede că o sancţiune poate fi suspendată după executarea a jumătate din pedeapsă dacă sunt respectate următoarele cerinţe: clubul să nu aibă o altă sancţiune primită în ultimul an, iar Comisia să considere că scopul sancţiunii poate fi îndeplinit şi fără executarea pedepsei rămase.

"SC Dinamo 1948 SA - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD."

"AFC UTA Arad - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD."

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele