Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Gjoko Zajkov absentează două luni

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21320512/1/u-craiov-2023-1.jpg

Veste proastă primită de Universitatea Craiova în aceste zile, când s-a aflat şi că Laurenţiu Reghecampf urmează să semneze în Arabia Saudită. Oltenii nu se vor mai putea baza, pentru o lungă perioadă, pe un jucător important, pe Gjoko Zajkov, care s-a accidentat într-un meci jucat la echip naţională a Macedoniei de Nord.

Fundaşul central a suferit o operaţie recent, după ce a suferit o accidentare la nivelul vertebrelor din zona gâtului, conform Fanatik. Este posibil că apărătorul de 28 de ani să nu mi joace în acest an, urmând să revină, cel mai probabil, în două luni. Atunci să reînceapă antrenamentele.

Zajkov are peste 20 de meciuri în echipa naţională a Macedoniei de Nord şi poate evolua atât fundaş central, postul său de bază, cât şi fundaş de bandă. El a jucat în prima parte a sezonului trecut în Ucraina la Vorskla Poltava şi în trecut la alte echipe, precum RSC Charleroi, Rabtonicki Skopje şi Levski Sofia.

În actualul sezon, fundaşul central  bifat opt partide, toate în SuperLiga României.

Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Craiova, criticată aspru

Laurenţiu Reghecampf va pleca de la Universitatea Craiova după doar 7 partide de când a revenit pe banca oltenilor.

Anunţul că tehnicianul de 47 de ani va pleca în Arabia Saudită, la doar două luni după ce fusese adus în locul lui Eugen Neagoe pe banca Universităţii Craiova, a fost total neaşteptat.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Răzvan Pleşca a criticat felul în care au gestionat oltenii acestă situaţie şi consideră că nu e normal ca un club care se bate la titlu să schimbe antrenorii ”pe bandă rulantă”.

”E o pată pe imaginea Universităţii Craiova, după ce l-au schimbat pe Neagoe deja pleacă şi Reghecampf. Au ajuns în etapa a 8-a şi deja eşti la al treilea antrenor, totuşi eşti un club mare, club care se bate la titlu, cu pretenţii. Anul trecut au avut patru antrenori, nu e normal să se întâmple asta.

Când au negociat cu Reghecampf, când s-a întors, trebuiau să facă un plan pe termen lung, o strategie, totuşi e vorba despre Universitatea Craiova, vor să ia titlul. Iţi iei nişte măsuri de precauţie, să nu poate pleca antrenorul aşa repede.”, a declarat Răzvan Pleşca, în exclusivitate la Prima Sport.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri