Ultima oră
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66! VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66!
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

Lovitura pregătită de cei de la CFR Cluj! Hervin Ongenda ar putea juca în Gruia

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20551861/1/ong.jpg

Intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani, Hervin Ongenda (26 de ani) se pregăteşte de plecarea din Moldova, în ciuda faptului că Valeriu Iftime face tot posibilul pentru a obţine o sumă de bani în schimbul său sau a-l convinge pe ultima sută de metri să rămână sub comanda lui Marius Croitoru.

Mijlocaşul francez este dorit de CFR Cluj, informează sport.ro. Ongenda are oferte şi din zona Golfului, dar pentru el prioritară în acest moment e performanţa şi de asta ar fi dispus să rămână în Europa, chiar dacă va primi un salariu sub cel oferit de arabi.

În acest sezon, Ongenda a fost unul dintre jucătorii doriţi insistent de Gigi Becali la FCSB, dar francezul a refuzat oferta venită din partea omului de afaceri din Pipera şi ar putea face obiectul unui transfer de senzaţie al campioanei en-titre care e şi liderul la zi din Casa Liga 1.

  • Francezul este cotat la 1,1 milioane de euro de cei de la Transfermarkt, o cifră uriaşă pentru nivelul primei ligi din România.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele