Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

LPF a anunţat că meciul Sepsi – FC Argeş nu va beneficia de VAR

Sepsi OSK Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20785260/1/var-liga-1.jpg

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că meciul Sepsi – FC Argeş, din acest weekend, din etapa a doua a Superligii, va avea loc fără asistenţa sistemului video de arbitraj.

Având în vedere programarea meciurilor campioanei României, CFR 1907 Cluj, din UEFA Conference League, în zilele de joi, 21 iulie şi miercuri, 27 iulie, care a determinat schimbările inerente în programul etapei a 2-a din Superliga României, Liga Profesionistă de Fotbal comunică:

- partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Argeş, contând pentru etapa a 2-a a Superligii şi programată duminică, 24 iulie 2022, ora 12.00, se va desfăşura fără asistenţa sistemului video de arbitraj (VAR). Acest incovenient, pe care îl regretăm, este cauzat de imposibilitatea deplasării în timp util a echipei care deserveşte acest sistem la stadionul din Sf. Gheorghe. Facem precizarea că asemenea situaţii au mai apărut şi în competiţii europene de-a lungul timpului şi este posibil, cu toate eforturile depuse, să mai apăra şi în Superliga României, din aceleaşi motive obiective”, a precizat LPF.

Sepsi, debut cu victorie în Conference League

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului 2 preliminar din Conference League.

  • Au marcat: Ştefănescu ‘45+4, Păun ’84, Karamatic ‘90+3 (autogol) / Seslar ‘4

În minutul 66, de la oaspeţi a fost eliminat autorul golului, Seslar. A fost acordat penalti pentru Sepsi, însă Tudorie a ratat.

Returul este programat joia viitoare, la ora 20.00.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Ispas (Dumitrescu ’65) – Aganovici (Rodriguez ’77), Păun, Ştefănescu – Golofca (Damascan ’65), Rondon (Tudorie ’65), Ion Gheorghe (Matei ’59). Antrenor: Cristiano Bergodi.
  • Olimpija Ljubljana: Vidovsek – Lasickas, Estrada (Crnomarkovic ’81), Karamatic, Sualehe – Seslar, Pilj, Elsnik (Doffo ’46) – Kvesic (Aldair ’73), Prtajin (Nukic ’61), Pedro (Ziljkic ’61). Antrenor: Albert Riera.

Sepsi, posibil meci tare în turul 3 al Conference League, Rijeka sau Djurgarden

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Conference League a avut loc luni, la Nyon, şi a stabilit posibilele adversare ale celor patru echipe din România aflate în competiţie. CFR Cluj, FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova încă nu au jucat în turul 2 preliminar.

Cele patru echipe din România vor evolua joi în prima manşă a turului 2 preliminar.

În turul trei preliminar, vor avea loc următoarele confruntări în care pot fi implicate echipe din România:

  • Shakhtyor Soligorsk (Belarus) - CFR Cluj / Inter Club d'Escaldes (Andorra)
  • Zorya Luhansk (Ucraina) - Vllaznia (Albania) / Universitatea Craiova
  • Víkingur (Insulele Feroe) / Dunajská Streda (Slovacia) - Saburtalo (Georgia) / FCSB
  • Sepsi Sfantu Gheorghe / Olimpija Ljubljana (Slovenia) - Rijeka (Croaţia) / Djurgården (Suedia)

Meciurile se vor disputa la 4 şi la 11 august.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele