Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

LPF a modificat programul etapei a doua a SuperLigii. FC U Craiova - CFR Cluj, programat duminică. UPDATE: Reacţia tranşantă a lui Cristi Balaj

CFR Cluj Publicat pe 19 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20781016/1/u-craiova-1948-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-20-11-2021.jpg


LPF a făcut, marţi, modificări în programul etapei a doua din SuperLiga 2022/2023, iar meciul FC U Craiova - CFR Cluj, programat iniţial sâmbătă, de la 21:30, a fost mutat duminică.
 
Eliminată de Pyunik Erevan încă din primul tur al Champions League, CFR e programată să oace joi contra lui Inter Club d'Escaldes, din Andorra, iar programarea iniţială îi făcea pe clujeni să revină pe teren încă de sâmbătă, la doar 48 de ore distanţă. Astfel, ardelenii au solicitat iniţial amânarea partidei, dar echipa lui Adrian Mititelu nu a fost de acord. LPF a ajuns la un compromis şi a reprogramat meciul pentru duminică, de la ora 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

UPDATE marţi (19 iulie), ora 15:48: Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a intervenit şi s-a declarat nemulţumit de decizie:

Este o bătaie de joc, se anunţă caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol. Cine îşi asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimţi 45!

Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori şi audienţa, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândeşte la jucători, şi-au bătut joc de ei prin această programare!”.


Programul complet al meciurilor de duminică, 24 iulie, în direct pe canalele Prima Sport:

  • 12:00 - Sepsi OSK - FC Argeş 
  • 16:00 - FCU Craiova - CFR Cluj 
  • 18:30 - U Cluj - CSU Craiova 
  • 21:30 - Rapid - FCSB
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele