Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

LPF a publicat cum arată echipa etapei. Adi Mutu a fost desemnat cel mai bun antrenor după ce l-a încurcat pe Dan Petrescu

Superliga Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21068998/1/mad.png

În cursul zilei de marţi, LPF a publicat cum arată echipa ideală a primei etape din play-off şi play-out. 

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

După acest rezultat, Adi Mutu a fost desemnat de către cei de la Liga Profesionistă de fotbal antrenorul rundei. 

Cum arată echipa ideală alcătuită de LPF:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova / 26 de ani) - A profitat din plin de şansa primită din partea antrenorului. Intervenţiile lui au dat siguranţă echipei.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - A fost cel mai bun jucător din „derby-ul feroviar", în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Gabriel Mutombo (FC Botoşani / 27 de ani) - Sosit în pauza de iarnă, s-a integrat rapid şi a devenit un jucător de bază în sistemul gândit de Flavius Stoican.

Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Căpitanul dobrogenilor a fost la înălţime şi în duelul cu Sepsi. Prinde pentru a cincea oară „Echipa etapei".

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) - A fost fundaşul stânga din play-off cu cel mai bun index Instat - 267. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - Continuă evoluţiile formidabile din acest sezon. Are nouă goluri marcate, toate din acţiune.

Dragoş Albu (FC U Craiova 1948 / 22 ani) - A avut o prestaţie solidă la centrul terenului. Prin dubla reuşită în ultima rundă, a ajuns la patru goluri şi două pase decisive în 14 meciuri.

Constantin Grameni (Farul / 20 de ani) - Tânărul mijlocaş al Farului a înscris pentru a cincea oară în campionatul actual, în care mai are şi trei pase decisive.

ATACANŢI

Adrian Mazilu (Farul / 17 ani) - Noul puşti minute de la malul Mării Negre şi-a trecut iar numele pe tabelă, golul său dovedindu-se a fi decisiv.

Jovan Markovic (Universitatea Craiova / 21 de ani) - Un fotbalist cu o tehnică deosebită, capabil oricând să destabilizeze apărările adverse. A făcut-o şi în derby-ul cu FCSB, când a finalizat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea!

Vitalie Damaşcan (FC Voluntari / 24 de ani) - A ajuns la 10 goluri în ediţia curentă, dintre care nouă în tricoul grupării din Voluntari. Toate au fost reuşite din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 44 de ani) - Adrian Mutu a pregătit foarte bine partida disputată pe terenul deţinătoarei titlului, meci în care Rapid şi-a creat multe ocazii, oferind adversarului o replică pe măsură.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele