adplus-dvertising
Ultima oră
Qatarul nu şi-a atins ţinta de vizitatori pentru primele 17 zile ale Cupei Mondiale Qatarul nu şi-a atins ţinta de vizitatori pentru primele 17 zile ale Cupei Mondiale
OFICIAL ǀ Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei. Succesorul său a fost ales. UPDATE OFICIAL ǀ Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei. Succesorul său a fost ales. UPDATE
OFICIAL ǀ Cine sunt înlocuitorii lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova OFICIAL ǀ Cine sunt înlocuitorii lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova
Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024 Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024
Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor

Luca Andronache începe să atragă atenţia. Jucătorul Farului, tot mai mult în centrul atenţiei: ”Talent pur. Are mişcări de fotbalist”

Farul Constanta Publicat pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20880489/1/luca-andronache.jpg

Luca Andronache, în vârstă de 19 ani, este următorul fotbalist care poate aduce bani mulţi Farului, echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi. Despre tânărul constănţenilor au apărut informaţii interesante în ultima perioadă, dar un cuvânt apreciativ la adresa lui a avut şi Daniel Pancu, selecţionerul echipei naţionale U20 a României.

Pancu a vorbit despre talentul şi potenţialul fiului lui Vergil Andronache, fostul antrenor la FCSB-ului, pe care îl vede la un nivel cel puţin apropiat de tinerii pe care Gică Hagi i-a vândut în ultimii ani.

Nu îl ştiam foarte bine. Cred că la al doilea antrenament am încheiat cu un joc, dar tot cu o temă tactică. I-am chemat pe Cătălin Munteanu şi pe Adi Dulcea… Băi, nu îl ştiam până acum, pe cuvânt dacă îl ştiam. Are nişte mişcări atât de naturale, de talent pur. Are mişcări de fotbalist.

Tratează fazele corect, ştie când să atace un spaţiu, ştie când să vină la primit, e foarte tehnic, are şi un fizic frumos. Păcat că are parte de concurenţa asta la Farul. Eu cred că ar fi jucat mult mai mult”, a spus Daniel Pancu, la ProSport.

Luca Andronache, aproape de Torino!

Luca Andronache, jucătorul echipei Farul, unul dintre cei mai interesanţi tineri din SuperLiga României, a ratat transferul la Torino! În vârstă de 19 ani, fotbalistul a fost pe lista italienilor, mutarea avea şanse mari de reuşită, dar a căzut din pricina salariului pe care l-a cerut tatăl său pentru Luca, de 10.000 de euro.

Vergil Andronache, fost antrenor la FCSB, acum secundul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, tatăl jucătorului de la Farul, s-a implicat în posibila mutare la Torino. A cerut 10.000 de euro pe lună pentru Luca Andronache, iar italienii au spus că nu pot oferi atât unui jucător de 19 ani.

În plus, până acum, în prima ligă, Luca Andronache a prins doar 16 meciuri în SuperLiga României şi nici nu a marcat.

M-am dus pentru Andronache, ca să spun cinstit, că-l voia Torino. Şi taică-su a spus că vrea 10.000 de euro copilul. 10.000 de euro nu poate să dea Torino şi nici să garanteze că se joacă tot timpul cu prima echipă. Că se antrenează cu prima echipă, da. Djuricic voia să se antreneze cu prima echipă”, a spus Giovanni Becali, potrivit Orange Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele