Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Lucas Paqueta a fost acuzat de implicare în pariuri ilegale

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21602738/1/profimedia-0874923178.jpg

Federaţia engleză de fotbal l-a acuzat joi pe Lucas Paqueta, mijlocaşul brazilian de la West Ham, de încălcări ale regulamentelor privitoare la pariuri.

În urma unor investigaţii începute în vara anului 2023, Federaţia engleză de fotbal (FA) a decis să îl acuze pe Lucas Paqueta (26 de ani) de presupuse încălcări ale regulilor de pariere. FA a cercetat activităţi suspecte la pariuri, legate de patru cartonaşe galbene primite de Paqueta în 2022 şi 2023.

Ancheta FA în cazul lui Paqueta a pornit de la un model de pariere suspect, în cazul unui cartonaş galben, în prima etapă a sezonului 2023-2024, cu ocazia meciului dintre Bournemouth şi West Ham. Pe lângă aceasta, FA a mai investigat alte două cartonaşe galbene primite de jucător în campionatul 2022-2023: unul primit în meciul de pe teren propriu cu Aston Villa (1-1), iar al doilea în partida cu Leeds United, tot de pe teren propriu.

Paqueta neagă că ar fi comis premeditat greşeli care să fie speculate de pariori: „Sunt extrem de surprins şi supărat că FA a decis să mă acuze. Timp de nouă luni, am cooperat la fiecare pas al investigaţiei lor şi am oferit toate informaţiile pe care le-am putut oferi. Neg acuzaţiile în întregime şi voi lupta cu fiecare răsuflare pentru a nu-mi păta numele. Din cauza procesului în desfăşurare, nu voi mai oferi niciun comentariu”, a declarat Lucas Paqueta. Un purtător de cuvânt al clubului West Ham a adăugat: „Clubul confirmă primirea, din partea FA, a acuzaţiei la adresa lui Lucas Paqueta, pentru presupuse încălcări ale regulilor. Lucas neagă categoric încălcarea regulilor şi va continua să îşi apere ferm poziţia. Clubul va continua să îi stea alături şi să-l sprijine pe jucător pe tot parcursul procesului şi nu va face niciun alt comentariu până la încheierea întregii chestiuni”, scrie în comunicatul clubului.

Acuzarea lui Paqueta vine într-un moment extrem de prost pentru jucător şi pentru club, în condiţiile în care Manchester City, campioana Angliei, acceptase să plătească 80 de milioane de lire sterline pentru Paqueta şi îl identificase pe brazilian ca fiind unul dintre potenţialii înlocuitori ai lui Bernardo Silva, în cazul în care acesta din urmă ar pleca la Paris St. Germain.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele