Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Lucien Favre rămâne antrenorul lui Rareş Ilie la OGC Nice

Ligue 1 Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20867860/1/profimedia-0724032014.jpg

Elveţianul Lucien Favre rămâne antrenor la OGC Nice, echipă la care este legitimat şi Rareş Ilie, deşi în ultimul timp s-a vehiculat că va fi înlocuit cu Mauricio Pochettino.

Favre este confirmat în funcţie cel puţin "pe termen scurt”, conform informaţiilor din RMC Sport.

"Rămânerea lui a fost agreată în urma unei întâlniri între elveţian şi directorul sportiv Dave Brailsford.”, precizează RMC.

Conducerea de la OGC Nice voia să renunţe la elveţian, fiind nemulţumită de faptul că echipa e pe locul 13 în Ligue 1 şi doar pe 3 în grupa din Conference League.

Mauricio Pochettino este fără echipă de când a plecat de la Paris Saint-Germain, la finalul sezonului trecut. Însă, RMC notează că oficialii de la OGC Nice şi argentinianul nu s-ar fi înţeles pentru preluarea echipei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele