Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ludodgorets - Antwerp 1-2. Keşeru a bifat 12 minute, în timp ce Moţi a fost rezervă

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19561474/1/antw.jpg

Antwerp, fosta echipă a lui Ladislau Boloni a câştigat cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Ludodgorets, în prima etapă din grupele Europa League.

La învinşi, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi au fost rezerve şi doar primul a fost introdus pe parcursul jocului, în minutul 78, prea târziu pentru a mai face diferenţa.

Campioana Bulgariei a deschis scorul îmediat după fluierul de start al reprizei secunde, prin Higinio, dar cei de la Antwerp au întors partida, graţie golurilor lui Gerkens şi Refaelov.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele