Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Lui Ilie Poenaru i s-a cerut demisia. ”Vom avea o discuţie la finalul acestui tur de campionat”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20896960/1/dica-2.jpg

Universitatea Craiova a câştigat în deplasare, scor 2-1, meciul cu formaţia UTA Arad, din etapa a 15-a a Superligii.

Abeid a deschis scorul pentru gazde, în minutul 13. În primul minut de prelungire al primei reprize, Baiaram a egalat cu o lovitură de cap, la centrarea lui Nistor. Arădeanul Anton a fost eliminat în minutul 50, pentru un al doilea cartonaş galben, iar craiovenii au preluat conducerea pe tabelă prin acelaşi Baiaram, cu un gol din pasa lui Nistor.

Fanii celor de la UTA i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru, dar tehnicianul a declarat la finalul partidei că nu se gândeşte să facă acest gest, dar va discuta cu oficialii echipei.

”Am început bine meciul, am jucat de la egal la egal, chiar am făcut lucruri bune. Nu am înţeles de ce după marcarea golului am făcut pasul în spate şi am lăsat adversarul să ne domine. Într-un final, au reuşit să ne şi egaleze. După pauză, tocmai ce le transmisesem să stăm cât mai sus şi să blocăm verticalizările. Din păcate, nu a durat mult şi facem greşeala pe care o face Paul şi după acel cartonaş se rupe echilibrul. Era normal ca adversarul să aibă posesia. După care, golul doi, dar chiar şi aşa pe fondul acestui joc reuşim să ne creăm nişte situaţii… Puteam să egalăm. Din păcate, ăsta este fotbalul. Sunt detalii.

M-am săturat să tot vorbesc să fim responsabili, să luăm deciziile cele mai bine… Până nu vom face aceste lucruri, vom avea de suferit”, a spus Ilie Poenaru, la flash-interviul de după meci.

(n.r. despre demisie) E greu să schimbi ceva în 4-5 luni. Nu mă gândesc să plec, dar vom avea o discuţie la finalul acestui tur de campionat”,
a spus Poenaru, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele