Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Luis Enrique, declaraţie surprinzătoare: ”Nu este nici Superman când marchează de opt ori!”

PSG Publicat pe 7 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21339411/2/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Paris Saint-Germain are un început de sezon mult mai slab decât cel aşteptat, cu evoluţii modeste, atât în campionat, cât şi în cupele europene.

Echipa de pe Parc des Princes se află pe locul cinci în Ligue 1 şi va întâlni Rennes, în deplasare, în etapa a opta.

Luis Enrique a oferit mai multe declaraţii înaintea duelului cu Rennes. Antrenorul a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează clubul şi a făcut referire şi la Kylian Mbappe.

PSG a fost învinsă categoric, în grupele UEFA Champions League, de Newcastle, scor 4-1. Atacantul francez a fost criticat în termeni duri în urma acestei partide din cauza prestaţiei sale, care a fost mult sub aşteptările fanilor.

”Nu este nici Superman, nici vreun jucător obişnuit”

"Acum câteva săptămâni m-aţi întrebat dacă suntem dependenţi de Kylian Mbappe, deoarece marcase şapte sau opt goluri. Acum mă întrebaţi ce se întâmplă cu Kylian Mbappe, deoarce nu a mai înscris în ultimele partide. Ar trebui să ne comportăm normal. Este implicat 100%. Jucătorii trec prin diferite etape de-a lungul sezonului.

Nu este nici Superman când marchează de opt ori. Nu este niciun jucător normal când nu reuşeşte să înscrie. Nu este totul alb sau negru, întotdeauna există nuanţe. Kylian este un jucător vital şi determinant pentru noi. Este un jucător decisiv. Obiectivul meu este să-i pun în valoare atuurile", a declarat Luis Enrique în cadrul unei conferinţe de presă, citat de RMC Sports. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele