Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Luis Enrique, favorit să preia PSG! UPDATE: Presa internaţională anunţă acordul verbal

PSG Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21135685/1/psg-antrenament.png

PSG a ratat Liga Campionilor şi în acest sezon, iar conducerea se pregăteşte, ca mai de fiecare dată, să schimbe antrenorul din nou. Printre numele celor care ar putea să îi ia locul lui Christophe Galtier se găsesc variante importante la nivel mondial, iar presa internaţională aduce, mai nou, în discuţie un antrenor care e liber de contract de ceva timp.

  • Ligue 1 se vede în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro şi în stagiunea 2023/2024.

Nu este vorba de Zinedine Zidane, şi el fără acord de perioadă lungă, ci Luis Enrique. În birourile conducerii pariziene numele lui e cel mai vehiculat, conform jurnaliştilor francezi. Anunţul e unul poate surprinzător, dacă ne gândim la faptul că Zinedine Zidane era văzut favorit cert la numire, iar de curând s-a speculat şi varianta Jose Mourinho.

 

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii apărute în presa internaţională, Luis Enrique şi-a dat acordul verbal pentru a semna cu PSG, iar contractul urmează a fi parafat dacă nu se întâmplă ceva ieşit din comun. Astfel, după finalul din Ligue 1, parizienii vor fi pregătiţi de fostul selecţioner al Spaniei.


Până atunci, fondul de investiţii din Qatar care deţine PSG se află în negocieri cu proprietarul Sampdoria pentru a achiziţiona clubul italian.

Qatar Sports Investments nu a terminat cu politica sa expansionistă. Fondul qatariot, care deţine deja PSG, caută să achiziţioneze acţiuni (minoritare sau majoritare) la mai multe cluburi europene. La fel ca şi Sporting Braga recent, Sampdoria, ca şi Malaga şi Santos, se află în vizorul QSI. Negocierile, foarte avansate, sunt chiar în curs de desfăşurare cu Massimo Ferrero, proprietarul clubului italian.

QSI va colabora cu proprietarul lui Leeds United, ASER Ventures, în acest proiect. Acesta din urmă ar urma să preia o participaţie majoritară, iar QSI una minoritară.

L'Equipe relatează că ambele se confruntă cu concurenţa unei alte oferte, dar ambele părţi s-au arătat încrezătoare în ultimele zile, în ciuda faptului că discuţiile au început în urmă cu câteva săptămâni.

Marquinhos continuă la PSG! Parizienii au anunţat prelungirea contractului

Clubul francez Paris Saint-Germain a anunţat, zilele trecute, prelungirea contractului fundaşului brazilian Marquinhos. Jucătorul în vârstă de 29 de ani are acum contract până la 30 iunie 2028.

Sunt fericit să anunţ aaceastă prelungire a contractului, dar şi foarte mândru. Este un moment special pentru mine. PSG mi-a dat mereu multă încredere şi eu, la rândul meu, am încredere imensă în club. Sunt convins că vom face în continuare lucruri frumoase împreună”, a declarat Marquinhos.

Brazilianul este legitimat la PSG de la vârsta de 19 ani, din iulie 2013. În cele zece sezoane la echipa franceză, a câştigat de şapte ori campionatul, de şase ori Cupa Franţei, de şase ori Cupa Ligii Franţei şi de şapte ori supercupa.

În 8 aprilie, la partida din Ligue 1 cu OGC Nice, Marquinhos a atins pragul de 400 de meciuri jucate pentru PSG. El este al treilea din topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri la PSG, după Jean-Marc Pilorget (435) şi Marco Verratti (413). În prezent, Marquinhos are 405 meciuri.

În plus, brazilianul este fotbalistul cu cele mai multe partide jucate pentru PSG în cupele europene: 81.

Din 2020, Marquinhos este căpitanul echipei.  

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele