Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Luis Enrique, la un pas să devină cel mai bine plătit antrenor din lume! Un club important îl vrea după Cupa Mondială

La Liga Publicat pe 22 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20927814/1/profimedia-0630138856.jpg

Diego Simeone (52 de ani) poate pleca în curând de la Atletico Madrid, motiv pentru care şefii formaţiei din capitala Spaniei ar putea numi un nou antrenor. Cel puţin asta se zvoneşte în Peninsula Iberică, în presă, iar conducerea madrilenilor ia în calcul o numire de-a dreptul surprinzătoare.

Conform jurnaliştilor spanioli, pe listă se află şi Luis Enrique, actualul selecţioner al Spaniei, al cărui contract cu federaţia expiră chiar după Cupa Mondială. Cum Diego Simeone este cel mai bine plătit antrenor din lume, în cazul în care Enrique va fi convins să vină, atunci şi remuneraţia lui se va apropia de 24 de milioane de euro, cât are actualul tehnician al madrilenilor.

Contraperformanţa carierei pentru Simeone. "Cholo" a ratat primăvara europeană

Diego Simeone (52 de ani) a trăit una dintre cele mai grele zile ale carierei de antrenor. Pentru prima dată în cei 11 ani de când o pregăteşte pe Atletico Madrid tehnicianul argentinian nu va juca alături de spanioli în primăvara europeană, după ce a fost învins clar de FC Porto, scor 2-0, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor 2022/2023.

Înaintea ultimelor meciuri din grupă, FC Porto şi Club Brugge erau sigure de locurile în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar semnele de întrebare erau legate doar de câştigătoarea grupei şi de echipa care mergea în Europa League. Atletico Madrid avea nevoie să se descurce la fel de bine la Porto precum Leverkusen contra lui Brugge pentru a prinde locul al treilea, dar calculele lui "Cholo" nu au ieşit.

Clasamentul final al Grupei B din Liga Campionilor:

1. FC Porto - 12 puncte

2. Club Brugge - 11 puncte

3. Bayer Leverkusen - 5 puncte

4. Atletico Madrid - 5 puncte

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele